Kurde, to chyba trzeba wymienić kierownika. Napisałem Ci taką odpowiedź dlatego, ze mój szwagier był (już nie żyje) kierownikiem na wielu budowach i wiem, że żadnego zbrojenia nie przepuścił zanim go nie obejrzał. A jak mu raz zalali betonem, to wpisał to w dziennik i zatrzymał budowę. Więc co byśmy Ci nie podpowiedzieli, to uważam, że i tak kierownik jest instancja ostateczną.
PS. Jak kierownik nie wie, to niech dzwoni do projektanta. Za to mu płacisz, do cholery.
Więc razem czekamy na odpowiedź
Mnie interesuje informacja między folią metalizowaną, a czym ma być ta szczelina oraz jak tą szczelinę zapewnić jeżeli robi się to właśnie wełną i na wieszakach
Fajnie byłoby jakby to było wytłumaczone dlaczego tak, a nie inaczej. Też miałem ostatnio dużo wątpliwości, bo mam nietypową więźbę, tzn płatwie leżą na podłodze wzdłuż ścian szczytowych, do ściany jest 40cm w niektórych miejscach od tej płatwi. Pytałem kilku fachowców co z tym zrobić, założyłem tu też temat. I tylko jeden mi powiedział, że trzeba to wełną wypełnić, bele jaką, ale pustki nie może tam być, bo bezpośrednio za płytami jest już 2 razy zimniej niż w pokoju, czyli idealne warunki do wykraplania się. Może w tej sytuacji ta aluminiowa folia zdałaby egzamin. Wełnę w każdym razie już zamówiłem, bo 15cm grafitu na zewnątrz przy tylko jednej cegle to trochę mało. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się