Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Pozory mylą. Jak się te języczki (blaszki) elementów półek powsuwa w wycięcia nóg i pozagina (blaszki, nie półki) , to wszystko się usztywnia i jest stabilne. Wypróbowane, mam tych regałów kilka (chyba sześć) sztuk i są bardzo wygodne. Tylko oczywiście, potrzebują równego i twardego podłoża. Ale Twój sprzęt na pewno jest ładniejszy, chociaż kosztuje mnóstwo czasu i starań.
-
Widziałem takie lub podobne regały w marketach i w internecie - ogólnie to strach było na to patrzeć bo mogło się rozpaść, nie mówiąc już o tym, że bez kotwienia do ściany to samo nie chciało stać, a co dopiero coś na tym ułożyć. Pewnie są też lepsze wersje tych regałów, ale brak mi czasu i chęci na poszukiwania. Pozdrawiam
-
Przez voyager2550 · Napisano
Wykonujemy wzmocnienie podokienne w kuchni. Zapobiegnie to ewentualnemu pękaniu ścian pod oknem. W filmie zobaczycie również jak nierówne są bloczki SOLBET i jak sobie z nimi radzimy 😉 -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Wojciech: Dom energooszczędny w dzisiejszych czasach staje się standardem, nowoczesne rozwiązania typu ogrzewanie podłogowe wprowadzone było już dawno temu. Rekuperacja daje nie tylko komfort, ale i oszczędności w perspektywie czasu, bo nie potrzeba inwestować w chłodzenie domu i wentylację. To bardzo wartościowy artykuł, który warto na pewno przeczytać. -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Wojciech: Świetna firma, budują piękne domy jednorodzinne i solidnie, polecam
-
-
Popularne tematy