bogmar_72 Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 23 czerwca 2010 Jak przygotować podłoże drewniane do położenia płytek ceramicznych.Zamierzeniem moim jest- wywalenie polepy- wygłuszenie wełną 15'tką- położenie od góry płytą OSB 25mm- .............. właśnie co i jak /wylewka, suchy jastrych, itp ..../- płytki ceramiczne Link do komentarza
Mabram Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 23 czerwca 2010 Witam, Ja u siebie tez mam płytki na drewnianej podłodze na płytach wiórowych, które uprzednio zagruntowałem. Potem przekleiłem je dobrym, elastycznym klejem i wtopiłem siatkę - taka sama co się daje przy ociepleniu n styropian. poczekałem dzien lub 2 aż wyschnie i na to kleiłem płytki. Trzeba pamiętać o fudze elastycznej. Powiem szczerze że podłoga juz piąty rok i nic się nie dzieje.pozdrawiam Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #3 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat Jak przygotować podłoże drewniane do położenia płytek ceramicznych. A ile lat ma podłoga ?wytrzyma ? Link do komentarza
kalumet Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat A ile lat ma podłoga ?wytrzyma ? a dlaczego by miało nie wytrzymaćw sumie to nie jest jakieś duże obciążeniea po rozebraniu wszystkiego widać w jakim stanie jest podłogazbutwiałe odcinki można wymienić Link do komentarza
bogmar_72 Napisano 24 czerwca 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 24 czerwca 2010 Dziękuje. Jutro czyszczę strop PozdrawiamBogdan Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się