Skocz do zawartości

Historia edycji

zenek

zenek

10 godzin temu, podczytywacz napisał:

Ale do tego prowadzi dluuuugi proces KONSEKWENTNYCH  i BEZWZGLĘDNYCH działań wychowawczych i naprawczych... i moderatorów i administracji...

A ani bezwzględności, ani konsekwencji w działaniach wychowawczych i naprawczych szczególnie od reaktywacji usera z Królewskiego Miasta nie było :bezradny:i konsekwencje tego widać jak na dłoni...

Można było - okresowo - działać na zasadzie HULAJ DUSZA, PIEKŁA NIE MA :blowup: z maleńkim ryzykiem nagany, czy kary...

no jasne - chciałoby się OHP zrobić na forum - a Stach

znowu chętnie by tępe łby oświecał słusznymi referatami dla trudnego elementu

jako światły inteligent właściwie myślący  i przewodnik dla ciemnych i niedouczonych :takaemotka:

10 godzin temu, podczytywacz napisał:

A ani bezwzględności, ani konsekwencji w działaniach wychowawczych i naprawczych szczególnie od reaktywacji usera z Królewskiego Miasta nie było :bezradny:i konsekwencje tego widać jak na dłoni...

wytłuściłem - bo to tekst do kabaretu dobry :takaemotka: ale oddaje twój zacofany sposób myślenia

no wypisz wymaluj egzekutywa partyjna z lat 60 - tych się kłania i radzenie przy baniaku wódki czerwonych półanalfabetów o braniu za mordę bękartów kapitalizmu...

wiem że wspomnienia z młodości sa fajne, człowiek był rześki i skory do działania

no ale takimi reminiscencjami bym się nie dzielił 

w końcu dobrze że minęło to, co powinno minąć :)

tu nie szkoła ani hufiec

tu są dorośli ludzie, wkolo jaka taka demokracja - komuna się skończyła 30 lat temu

obudź się Stachu - jest wolność słowa i myslenia, nie ma politruków do lamania kręgosłupów, przynajmnie na takich forach

5 godzin temu, podczytywacz napisał:

Twoja tfórczośść jest żenująca :zalamka:

Po prostu - POMYŚL, zanim napiszesz...

otóż to

ale najpierw przeczytaj te swoje marzenia z czasów tow. Wiesława

a może ty to z jakiejs broszury zacytowałeś?

jak znam życie, to pewnie z pamięci

bo to były takie teksty, jak mantry powtarzane i celebrowane, dopóki Gierek nie nastał :takaemotka:

No nie myslałem, że z takim tekstem wyskoczysz zamordystycznym

ale jaja :wallbash:

zenek

zenek

9 godzin temu, podczytywacz napisał:

Ale do tego prowadzi dluuuugi proces KONSEKWENTNYCH  i BEZWZGLĘDNYCH działań wychowawczych i naprawczych... i moderatorów i administracji...

Można było - okresowo - działać na zasadzie HULAJ DUSZA, PIEKŁA NIE MA :blowup: z maleńkim ryzykiem nagany, czy kary...

no jasne - chciałoby się OHP zrobić na forum - a Stach

znowu chętnie by tępe łby oświecał słusznymi dla trudnego elementu

jako światły inteligent właściwie myślący  i przewodnik dla ciemnych i niedouczonych

9 godzin temu, podczytywacz napisał:

wytłuściłem - bo to tekst do kabaretu dobry :takaemotka: ale oddaje twój zacofany sposób myślenia

no wypisz wymaluj egzekutywa partyjna z lat 60 - tych się kłania i radzenie przy baniaku wódki czerwonych półanalfabetów o braniu za mordę bękartów kapitalizmu...

wiem że wspomnienia z młodości sa fajne, człowiek był rześki i skory do działania

no ale takimi reminiscencjami bym się nie dzielił 

w końcu dobrze że minęło to, co powinno minąć :)

tu nie szkoła ani hufiec

tu są dorośli ludzie, wkolo jaka taka demokracja - komuna się skończyła 30 lat temu

obudź się Stachu - jest wolność słowa i myslenia, nie ma politruków do lamania kręgosłupów, przynajmnie na takich forach

5 godzin temu, podczytywacz napisał:

Twoja tfórczośść jest żenująca :zalamka:

Po prostu - POMYŚL, zanim napiszesz...

otóż to

ale najpierw przeczytaj te swoje marzenia z czasów tow. Wiesława

a może ty to z jakiejs broszury zacytowałeś?

jak znam życie, to pewnie z pamięci

bo to były takie teksty, jak mantry powtarzane i celebrowane, dopóki Gierek nie nastał :takaemotka:

No nie myslałem, że z takim tekstem wyskoczysz zamordystycznym

ale jaja :wallbash:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...