10 godzin temu, podczytywacz napisał:Ale do tego prowadzi dluuuugi proces KONSEKWENTNYCH i BEZWZGLĘDNYCH działań wychowawczych i naprawczych... i moderatorów i administracji...
A ani bezwzględności, ani konsekwencji w działaniach wychowawczych i naprawczych szczególnie od reaktywacji usera z Królewskiego Miasta nie było i konsekwencje tego widać jak na dłoni...
Można było - okresowo - działać na zasadzie HULAJ DUSZA, PIEKŁA NIE MA z maleńkim ryzykiem nagany, czy kary...
no jasne - chciałoby się OHP zrobić na forum - a Stach
znowu chętnie by tępe łby oświecał słusznymi referatami dla trudnego elementu
jako światły inteligent właściwie myślący i przewodnik dla ciemnych i niedouczonych
10 godzin temu, podczytywacz napisał:A ani bezwzględności, ani konsekwencji w działaniach wychowawczych i naprawczych szczególnie od reaktywacji usera z Królewskiego Miasta nie było i konsekwencje tego widać jak na dłoni...
wytłuściłem - bo to tekst do kabaretu dobry ale oddaje twój zacofany sposób myślenia
no wypisz wymaluj egzekutywa partyjna z lat 60 - tych się kłania i radzenie przy baniaku wódki czerwonych półanalfabetów o braniu za mordę bękartów kapitalizmu...
wiem że wspomnienia z młodości sa fajne, człowiek był rześki i skory do działania
no ale takimi reminiscencjami bym się nie dzielił
w końcu dobrze że minęło to, co powinno minąć
tu nie szkoła ani hufiec
tu są dorośli ludzie, wkolo jaka taka demokracja - komuna się skończyła 30 lat temu
obudź się Stachu - jest wolność słowa i myslenia, nie ma politruków do lamania kręgosłupów, przynajmnie na takich forach
5 godzin temu, podczytywacz napisał:Twoja tfórczośść jest żenująca
Po prostu - POMYŚL, zanim napiszesz...
otóż to
ale najpierw przeczytaj te swoje marzenia z czasów tow. Wiesława
a może ty to z jakiejs broszury zacytowałeś?
jak znam życie, to pewnie z pamięci
bo to były takie teksty, jak mantry powtarzane i celebrowane, dopóki Gierek nie nastał
No nie myslałem, że z takim tekstem wyskoczysz zamordystycznym
ale jaja