stokrotka.35 Napisano 18 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 18 czerwca 2010 Miałabym jeszcze taką maciuką prośbę do redakcji..., Gdyby fraza 0 nowych wiadomości po otrzymaniu jakiejś prywatnej poczty sie podświetlała np. na zielono...Ja często przeoczam to ,że mam jakąś nową wiadomość... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 19 czerwca 2010 Jak już redakcja "posprzątała" te nasze wczorajsze utarczki słowne, prosiłabym o ustosunkowanie sie do do mojej prośby...... Link do komentarza
retrofood Napisano 19 czerwca 2010 Udostępnij #3 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Miałabym jeszcze taką maciuką prośbę do redakcji..., Gdyby fraza 0 nowych wiadomości po otrzymaniu jakiejś prywatnej poczty sie podświetlała np. na zielono...Ja często przeoczam to ,że mam jakąś nową wiadomość... Nie wiem jak Tobie, ale u mnie, gdy dostanę wiadomość, to otwiera się okienko z tą wiadomością. Może trzeba coś ustawić w panelu - nie wiem. Tyle, że w takiej sytuacji, podświetlanie jest zbędne. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Nie wiem jak Tobie, ale u mnie, gdy dostanę wiadomość, to otwiera się okienko z tą wiadomością. Może trzeba coś ustawić w panelu - nie wiem. Tyle, że w takiej sytuacji, podświetlanie jest zbędne. Okienko takowe mi się wyświetla w momencie gdy się loguję i mam coś nowego w pw ....ale gdy pw przychodzi gdy jestem już od jakiegoś czasu zalogowana nie pojawia mi się nic....I czasem orientuję sie nawet po kilku dniach że coś mam nowego,niby pisze 1 nowych wiadomości ale bez wyróżnieniabyć może jest to kwestia ustawienia ... nie wiem Link do komentarza
Redakcja Napisano 19 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Okienko takowe mi się wyświetla w momencie gdy się loguję i mam coś nowego w pw ....ale gdy pw przychodzi gdy jestem już od jakiegoś czasu zalogowana nie pojawia mi się nic....I czasem orientuję sie nawet po kilku dniach że coś mam nowego,niby pisze 1 nowych wiadomości ale bez wyróżnieniabyć może jest to kwestia ustawienia ... nie wiem Nowa wiadomość jest wystarczająco oznaczona i nie będziemy nic zmieniać w tej kwestii.PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 19 czerwca 2010 Udostępnij #6 Napisano 19 czerwca 2010 faktycznie jest to jakis tam problem, jak ktos cały czas z 1 komputera "nadaje" i jest cały czas zalogowany, ale nie demonizowałbym tego...rzut oka i widac...zreszta powiadomienia na maila też istnieją.... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Autor Udostępnij #7 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Nowa wiadomość jest wystarczająco oznaczona i nie będziemy nic zmieniać w tej kwestii.PozdrawiamMarcin Ale to zapewne nie byłby jakiś wielki problem ( chyba,że się mylę ) dla informatyków w redakcji.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #8 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat faktycznie jest to jakis tam problem, jak ktos cały czas z 1 komputera "nadaje" i jest cały czas zalogowany, ale nie demonizowałbym tego...rzut oka i widac...zreszta powiadomienia na maila też istnieją.... Nie marudź Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #9 Napisano 21 czerwca 2010 Oj... stokrotka ma pełne prawo poprosić .... redakcja ma prawo odmówić ... a stokrotka wyrazic zdziwienie. To nie jest marudzenie. To normalna rozmowa.A fe coolibeer ... a fe ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #10 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Oj... stokrotka ma pełne prawo poprosić .... redakcja ma prawo odmówić ... a stokrotka wyrazic zdziwienie. To nie jest marudzenie. To normalna rozmowa.A fe coolibeer ... a fe ... Nie napisałem do stokrotki tylko do adiqqa Czytaj ze zrozumieniem! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #11 Napisano 21 czerwca 2010 Nooo ... faktyka ... sorki ... ale rzeczywiście ... mam ostatnio problemy ze zrozumieniem tego co się pisze .... Tak gdzieś od soboty mam z tym kłopot.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #12 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Nooo ... faktyka ... sorki ... ale rzeczywiście ... mam ostatnio problemy ze zrozumieniem tego co się pisze .... Tak gdzieś od soboty mam z tym kłopot.... Wesele jakieś pewnie obskoczyłeś co? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #13 Napisano 21 czerwca 2010 Właściwie to nie ... próbowałem dociekać przyczyn pewnego konfliktu ... ale nie udało się. Wnioskuję, że przyczyna we mnie tkwi.Nawet w pewnym momencie próbowałem sklecić jakąś sensowną wypowiedź, ale się poddałem ... cały konflikt jest dla mnie tak bez sensowny, iż doszedłem do wniosku, że na zabieraniu w nim głosu mi nie zależy a całe moje podejście do niego zawiera się w krótkim stwierdzeniu "...., nie chce mi się".Teraz sobie poczekam, co z tego będzie ....P.S.Przepraszam, że ja tak trochę OT .... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Autor Udostępnij #14 Napisano 21 czerwca 2010 Mnie chyba redakcja nie lubi.... Prosiłam o zmianę napisu z ostoja forum na inny ,lub umożliwienie mi bym mogła to sama zrobić...niby sie redakcja zgodziła...ale nic więcej nie zrobiła.........Teraz proszę by podświetlano tą fraze...Też nie ... Coś czuję po kościach,że depresja nadciąga ....a winna redakcja Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #15 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Mnie chyba redakcja nie lubi.... Prosiłam o zmianę napisu z ostoja forum na inny ,lub umożliwienie mi bym mogła to sama zrobić...niby sie redakcja zgodziła...ale nic więcej nie zrobiła.........Teraz proszę by podświetlano tą fraze...Też nie ... Coś czuję po kościach,że depresja nadciąga ....a winna redakcja A myślisz że ktoś cię tu lubi? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Autor Udostępnij #16 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat A myślisz że ktoś cię tu lubi? No właśnie ..9 osób widzę że nie lubi mnie...Ale włosów drzeć nie będę z tego powodu Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #17 Napisano 21 czerwca 2010 @$#%&&&@@! Wymoderowali mi sedno .... Załamka ....No ale padło pytanie .. fakt, że nie do mnie .... ale ... ja tam stokrotkę lubię. No ... szanuję przynajmniej. Link do komentarza
Recommended Posts