Wykład pokazywany na Zlocie forum Budujemydom.pl
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Z tej strony totalny laik, szukam fachowej porady i jestem pewien, że tu ją otrzymam. Czy mogę fragmentarycznie wyburzyć komin, do poziomu, aby poszerzyć wnękę na pralkę (rzut mieszkania w podpiętym pliku). Mieszkam na ostatnim 3 piętrze - zatem ten kanał jest u mnie przy podłodze ślepo zakończony. Sąsiad, który mieszka obok (ma identyczną lustrzaną łazienkę), za namową majstra wyburzył nieco komin, zachowując niezbędny fragment na około 30/40 cm od sufitu. Czy to jest bezpieczne? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za opinie.
-
Woda. I jej skutki oraz pochodne.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Krzysztof: Dzień dobry, jaka może być przyczyna, że przez tynk przebijają bloczki ? Pozdrawiam, Krzysztof -
Pomimo dużej popularności i ponad 60-letniego doświadczenia w budowaniu z betonu komórkowego, wykonawcy nadal popełniają błędy. Najczęściej bagatelizują oni zalecenia wykonawcze oraz te wynikające z norm dotyczących projektowania i wznoszenia konstrukcji murowych. Opisujemy 13 błędów popełnianych podczas wznoszenia ścian z betonu komórkowego. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/sciany-i-stropy/a/22863-13-bledow-popelnianych-podczas-wznoszenia-scian-z-betonu-komorkowego
-
Może by tak na wyjściu magistralnym u dostawcy zainstalować odpowiednie urządzenia mierzące kaloryczność, pozostające pod nadzorem Urzędu Miar? To by rozwiązało problem.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się