podczytywacz Napisano 27 października 2021 #901 Napisano 27 października 2021 Właśnie zapukał do mnie kurier i wręczył mi pakuneczek Rozpakowałem i ZNALAZŁEM kubeczek !!! Piękny, cały, dziewiczy! Dziękuję!
podczytywacz Napisano 21 grudnia 2022 #902 Napisano 21 grudnia 2022 Właśnie zapukał do mnie Mikołaj, tzn kurier i wręczył mi paczkę Przepakuję ją w mikołajową torbę i wrzucę pod choinkę u syna - dla wnuka oczywiście... ciekawym jak zareaguje... Dziękuję Redakcji i wydawnictwu za express! I wesołych oraz spokojnych świąt życzę...
podczytywacz Napisano 22 kwietnia #903 Napisano 22 kwietnia Proszę o informację, czy oprócz pozycji wymienionych na stronce z nagrodami aktywu możliwe jest otrzymanie innych z Waszego wydawnictwa... Chodzi mi o "O Czym Lekarze Ci Nie Powiedzą" - było to kiedyś tam, kiedyś oferowane - jeśli się nie mylę
Redakcja Napisano 23 kwietnia #904 Napisano 23 kwietnia 12 godzin temu, podczytywacz napisał: Proszę o informację, czy oprócz pozycji wymienionych na stronce z nagrodami aktywu możliwe jest otrzymanie innych z Waszego wydawnictwa... Chodzi mi o "O Czym Lekarze Ci Nie Powiedzą" - było to kiedyś tam, kiedyś oferowane - jeśli się nie mylę Dzień dobry, sprawdzę i napiszę odpowiedź na PW. Marcin
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się