Krzys Napisano 19 lipca 2005 Udostępnij #1 Napisano 19 lipca 2005 Czy ktoś testował urządzenie opisane w poniższym linku? Osobiście nie zamierzam, ciekawi mnie- dlaczego dopiero teraz ludzie wpadli na ten pomysł. http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2827386.html Link do komentarza
Gość Napisano 20 lipca 2005 Udostępnij #2 Napisano 20 lipca 2005 Przeczytałem ten tekst i aż przykro się zrobiło. Taka socjalistyczna mentalność Link do komentarza
PRENETA S Napisano 6 października 2005 Udostępnij #3 Napisano 6 października 2005 Widziałem jak spowalniają liczniki opisane magnesy . W karzdym większym mieście na giełdach samochodowych co niedziela ludzie sprzedają te magnesy . Link do komentarza
wolnaenergia Napisano 27 października 2005 Udostępnij #4 Napisano 27 października 2005 Stosowanie magnesów neodymowych to jest zwykła kradzież energii. Nie radzę stosować, bo początkowo zmniejsza obroty tarczy, ale po jego zdjęciu następuje przyspieszenie obrotów, a tym samym nalicza zwiększoną ilość energii. ZE mają zaawansowane metody wykrywania takich przypadków, choćby wspomnieć statystyczne. Ostatnio czytałem, że klient zgłosił do zakładu nieprawidłowe naliczanie przez licznik, a po badaniach laboratoryjnych wyszło że kradł, bo namagnesowanie pozostawia ślady w liczniku. Musiał zapłacić za zużytą faktycznie energię i dołożyli jeszcze karę. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się