Pomocnik Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 4 grudnia 2009 Sypialnia i buduar ma nam zapewnić komfortowy wypoczynek, tak potrzebny po długim, pracowitym dniu. Powinna więc być intymna i cicha, wygodna i przytulna. Na pewno z dala od dziennego centrum życia rodziny i domowych szlaków komunikacyjnych, blisko łazienki i toalety. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/salon/a/529-sypialnia-i-buduar Link do komentarza
Gość Beata Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 4 grudnia 2009 Meble są fatalne: szafa, komoda, łóżko i szafki nocne po kilku latach rozklejają się... Okleina z szafy odlazła całym płatem, na pozostałych meblach zaczyna odłazić w każdym miejscu. Termin (krótki) gwarancji minął i trzeba zapłacić za okleinowanie - chyba sami zdecydujemy sie na podklejenie elementów a potem poszukamy solidnych nowych mebli.. meble stoja w suchej, ogrzewanej sypialni, nie sa narażone na wilgoć, uswkodzenia mechaniczne, demolki dzieci - sypialnia jest gościnna więc uzywana sporadycznie. Takie meble kupuje się na długie lata a nie na 5 lat Nie polecam nikomu tych mebli!!! Nie jestem konkurencją.... dla zainteresowanych moge przesłać skan protokołu z reklamacji, fotki zniszczonych mebli. Link do komentarza
ifra Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 4 grudnia 2009 Cytat Meble są fatalne: szafa, komoda, łóżko i szafki nocne po kilku latach rozklejają się... Okleina z szafy odlazła całym płatem, na pozostałych meblach zaczyna odłazić w każdym miejscu. Termin (krótki) gwarancji minął i trzeba zapłacić za okleinowanie - chyba sami zdecydujemy sie na podklejenie elementów a potem poszukamy solidnych nowych mebli.. meble stoja w suchej, ogrzewanej sypialni, nie sa narażone na wilgoć, uswkodzenia mechaniczne, demolki dzieci - sypialnia jest gościnna więc uzywana sporadycznie. Takie meble kupuje się na długie lata a nie na 5 lat Nie polecam nikomu tych mebli!!! Nie jestem konkurencją.... dla zainteresowanych moge przesłać skan protokołu z reklamacji, fotki zniszczonych mebli. wszystko fajnie tylko brak mi tu konkretnej nazwy firmy o której tu się wypowiadasz? ??: Bo w artykule występują zdjęcia wielu firm... Link do komentarza
Gość Misiek Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 4 grudnia 2009 Na wszelki wypadek najlepiej nie korzystać z żadnej z tych firm tylko samemu sobie wystrugać meble. Wówczas pretensje tylko do siebie :) Link do komentarza
Gość FREG Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 4 grudnia 2009 Beata, mam wrażenie, że miałaś chwilowy zanik sensu wypowiedzi. Ifra ma rację! O co ci chodzi? Link do komentarza
Gość użytkownik Napisano 27 września 2014 Udostępnij #6 Napisano 27 września 2014 Można też pomyśleć o łóżku z wbudowanym zagłówkiem. Jest to ostatni krzyk mody ;) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się