aga1 Napisano 2 grudnia 2009 #1 Napisano 2 grudnia 2009 mój mąż otrzymał wraz z rodzeństwem na współwłasność działkę rolną 30 arów. czy przed zniesieniem współwłasności i podzieleniem jej na trzy działki musimy składać na wniosek o warunki zabudowy na całą działkę a później jeszcze raz tylko na swoją? czy możemy poprzez sąd znieść współwłasność i tylko raz składać wniosek o warunki zabudowy tylko na swoją działkę
Marcin123 Napisano 2 grudnia 2009 #2 Napisano 2 grudnia 2009 Powinniście zdobyć warunki zabudowy dopiero po podziale, bo jest możliwość, że zmienią się one na przykład ze względu na wielkość działki.
KAROI Napisano 3 grudnia 2009 #3 Napisano 3 grudnia 2009 Cytat Powinniście zdobyć warunki zabudowy dopiero po podziale, bo jest możliwość, że zmienią się one na przykład ze względu na wielkość działki. Jak słyszę zwrot przepisy prawne, albo go wyczuwam... odbezpieczam pistolet!
Jolka3 Napisano 4 grudnia 2009 #4 Napisano 4 grudnia 2009 Cytat Jak słyszę zwrot przepisy prawne, albo go wyczuwam... odbezpieczam pistolet! A później krzyk, że... zostałem skrzywdzony, bo nie znałem prawa
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się