Skocz do zawartości

Jaki dom wybrac

arkowiec

Recommended Posts

Napisano
czekaj a te ceny to w tysiącach oczywiście? A ile kosztuje mała działka w Krynicy lub w jej okolicy? Musi byc z bali? Bo wszystkie strasznie drogie sąicon_smile.gif Ależ oni trzepią ceprów jesli chodzi o ceny icon_biggrin.gif Chcesz domek w Krynicy? Mam bardzo godną polecenia firmę która Ci go zbuduje za 2ooo/ m2 . Tylko, że nie z bali:) Ja to pisze z pozycji bliskiej sąsiadki Krynicy Górskiej:)
A z tego co napisałeś.. no wiesz mieszkania typu blok (apartamentu) bym sobie na odpoczynek wakacyjny w życiu nie zafundowała:) szeregówki też nie pewnie...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Ja postawiłem na wariant:
Dom goralski z bali (styl podchalanski) o powierzchni 100 m2 w cenie 3.5zl za m2. Mam ostatnio słabość do tego stylu icon_smile.gif

Zdecydowanie dom z bali, również mam ogromną słabość do tego stylu icon_wink.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Przy cenach, które podano w sondażu jestem w stanie zakupić wszystkie domy icon_wink.gif Szczególnie ten amartament po 4zł/m2 icon_biggrin.gif Fajnie by było ale domyślam się, że autor miał na myśli wartości w tysiącach.
Napisano
Cytat

Przy cenach, które podano w sondażu jestem w stanie zakupić wszystkie domy icon_wink.gif Szczególnie ten amartament po 4zł/m2 icon_biggrin.gif Fajnie by było ale domyślam się, że autor miał na myśli wartości w tysiącach.

Niestety icon_sad.gif Masz rację. Nie może być inaczej!

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...