arkowiec Napisano 11 listopada 2009 Udostępnij #1 Napisano 11 listopada 2009 Potrzebuje pomocy w podjeciu decyzji, chodzi mi o wasza szczera odpowiedz. Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 11 listopada 2009 Udostępnij #2 Napisano 11 listopada 2009 czekaj a te ceny to w tysiącach oczywiście? A ile kosztuje mała działka w Krynicy lub w jej okolicy? Musi byc z bali? Bo wszystkie strasznie drogie są Ależ oni trzepią ceprów jesli chodzi o ceny Chcesz domek w Krynicy? Mam bardzo godną polecenia firmę która Ci go zbuduje za 2ooo/ m2 . Tylko, że nie z bali:) Ja to pisze z pozycji bliskiej sąsiadki Krynicy Górskiej:)A z tego co napisałeś.. no wiesz mieszkania typu blok (apartamentu) bym sobie na odpoczynek wakacyjny w życiu nie zafundowała:) szeregówki też nie pewnie... Link do komentarza
KAROI Napisano 12 listopada 2009 Udostępnij #3 Napisano 12 listopada 2009 Ja postawiłem na wariant:Dom goralski z bali (styl podchalanski) o powierzchni 100 m2 w cenie 3.5zl za m2. Mam ostatnio słabość do tego stylu Link do komentarza
anerita Napisano 5 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 5 grudnia 2009 Cytat Ja postawiłem na wariant:Dom goralski z bali (styl podchalanski) o powierzchni 100 m2 w cenie 3.5zl za m2. Mam ostatnio słabość do tego stylu Zdecydowanie dom z bali, również mam ogromną słabość do tego stylu Link do komentarza
Piotrp Napisano 20 stycznia 2010 Udostępnij #5 Napisano 20 stycznia 2010 Ja również jestem za domem z bali (styl podchalanski) mają niesamowity urok. POZDRAWIAM Link do komentarza
RafalT88 Napisano 22 stycznia 2010 Udostępnij #6 Napisano 22 stycznia 2010 żaden do końca mi nie pasuje, ale jak bym miał wybrać to zdecydował bym się góralski budowany metodą tradycyjną (może dla tego że o innych mało wiem). Link do komentarza
jętka Napisano 22 stycznia 2010 Udostępnij #7 Napisano 22 stycznia 2010 Przy cenach, które podano w sondażu jestem w stanie zakupić wszystkie domy Szczególnie ten amartament po 4zł/m2 Fajnie by było ale domyślam się, że autor miał na myśli wartości w tysiącach. Link do komentarza
Mathir Napisano 24 stycznia 2010 Udostępnij #8 Napisano 24 stycznia 2010 Cytat Przy cenach, które podano w sondażu jestem w stanie zakupić wszystkie domy Szczególnie ten amartament po 4zł/m2 Fajnie by było ale domyślam się, że autor miał na myśli wartości w tysiącach. Niestety Masz rację. Nie może być inaczej! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się