Pomocnik Napisano 30 czerwca 2009 Udostępnij #1 Napisano 30 czerwca 2009 Pokój dziecka – choć nie należy do nas – wymaga naszego szczególnego zaangażowania. Kreujemy przecież czyjś świat: budzący obawy lub przyjazny, pobudzający melancholię albo przeciwnie, kojący wszystkie smutki. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/wyposazenie-wnetrz/a/9185-pokoj-dziecka-kreujemy-swiat Link do komentarza
Gość usiak Napisano 30 czerwca 2009 Udostępnij #2 Napisano 30 czerwca 2009 Właśnie czegoś takiego szukałam, może to w końcu rozwiąże mój problem z urządzeniem pokoju dla dziecka, zwłaszcza, że skorzystam jeszcze z fajnych pomysłów, bo wydają się ciekawe. Trzymajcie mocno kciuki żeby się udało. Link do komentarza
Leopold Napisano 30 czerwca 2009 Udostępnij #3 Napisano 30 czerwca 2009 Dorastającemu dziecku to już trudno narzucic design pokoju:)Jeśli na przykład wciągnie je muzyka metalowa to cały pokój będzie w czarnych barwach:) Link do komentarza
Gość Julia Napisano 30 maja 2010 Udostępnij #4 Napisano 30 maja 2010 a dla noworodka nie ma pokoju bo co. Link do komentarza
Gość Basia Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #5 Napisano 3 lipca 2011 Gdzie kupić taką tapetę w te bańki mydlane? bardzo mi się spodobała,ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.... :-(. Link do komentarza
ewiq0 Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #6 Napisano 3 lipca 2011 no mój przedszkolak zażyczył sobie pokój niebieski i ma niebieski......ściany dwie jaśniejsze dwie ciemniejsze i nie widać łapek brudnych.....jak mu się znudzi będziemy malować teraz łóżko trochę w innym miejscu, ale nie mam aktualnej fotki Link do komentarza
mopser Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij #7 Napisano 28 sierpnia 2018 Nasz synek ma niebieski pokój z dodatkami typu chmurki, niebo,gwiazdki. Postawiliśmy na coś uniwersalnego bo póki co jest jeszcze malutki i bez sensu było wybieranie za niego jaki chce styl pokoju. Link do komentarza
Gość Ilonka Napisano 19 sierpnia 2020 Udostępnij #8 Napisano 19 sierpnia 2020 Pokój naszego malucha musi mieć 3 rzeczy, dywan, łóżko i pudełka z zabawkami. Czym mniej się w nim znajduje tym lepiej sprzątać, ale i tak głównie odpalam roombę i robi to za mnie. Ja głównie chodzę i zbieram zabawki. Link do komentarza
Gość Karyna Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij #9 Napisano 4 lipca 2022 W pokoju dziecięcym musi być łożko (najlepiej piętrowe, z biurkiem), pojemniki na zabawki, regał na ksiązki i dywan. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij #10 Napisano 5 lipca 2022 (edytowany) W pokoju starszych dzieci niezbędne jest biuro z wygodnym krzesłem (z możliwością regulowania wysokości), lampka o odpowiedniej mocy oraz wystarczająca ilość dziennego światła. Na poddaszu, gdzie często urządza się pokoje dla dzieci warto szczególnie o to zadbać. Poniżej kilka propozycji aranżacji pokoju dla ucznia pod skosami. fot. VELUX Edytowano 5 lipca 2022 przez Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się