Skocz do zawartości

Pokój dziecka - kreujemy świat

Recommended Posts

Napisano
Właśnie czegoś takiego szukałam, może to w końcu rozwiąże mój problem z urządzeniem pokoju dla dziecka, zwłaszcza, że skorzystam jeszcze z fajnych pomysłów, bo wydają się ciekawe. Trzymajcie mocno kciuki żeby się udało.
Napisano
Dorastającemu dziecku to już trudno narzucic design pokoju:)Jeśli na przykład wciągnie je muzyka metalowa to cały pokój będzie w czarnych barwach:)
  • 10 miesiące temu...
Gość Julia
Napisano
a dla noworodka nie ma pokoju bo co.
  • 1 rok temu...
Gość Basia
Napisano
Gdzie kupić taką tapetę w te bańki mydlane? bardzo mi się spodobała,ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.... :-(.
Napisano

no mój przedszkolak zażyczył sobie pokój niebieski i ma niebieski......ściany dwie jaśniejsze dwie ciemniejsze i nie widać łapek brudnych.....jak mu się znudzi będziemy malować icon_biggrin.gif
sypialnia_2.jpg
teraz łóżko trochę w innym miejscu, ale nie mam aktualnej fotki

• 7 lata temu...
Napisano

Nasz synek ma niebieski pokój z dodatkami typu chmurki, niebo,gwiazdki. Postawiliśmy na coś uniwersalnego bo póki co jest jeszcze malutki i bez sensu było wybieranie za niego jaki chce styl pokoju.

• 1 rok temu...
Napisano
Pokój naszego malucha musi mieć 3 rzeczy, dywan, łóżko i pudełka z zabawkami. Czym mniej się w nim znajduje tym lepiej sprzątać, ale i tak głównie odpalam roombę i robi to za mnie. Ja głównie chodzę i zbieram zabawki.
  • 1 rok temu...
Gość Karyna
Napisano

W pokoju dziecięcym musi być łożko (najlepiej piętrowe, z biurkiem), pojemniki na zabawki, regał na ksiązki i dywan.

Napisano (edytowany)

W pokoju starszych dzieci niezbędne jest biuro z wygodnym krzesłem (z możliwością regulowania wysokości), lampka o odpowiedniej mocy oraz wystarczająca ilość dziennego światła. Na poddaszu, gdzie często urządza się pokoje dla dzieci warto szczególnie o to zadbać.

Poniżej kilka propozycji aranżacji pokoju dla ucznia pod skosami.

fot. VELUX

Zrzut ekranu 2022-07-05 132955.jpg

Zrzut ekranu 2022-07-05 132915.jpg

Zrzut ekranu 2022-07-05 133029.jpg

Edytowano przez Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza (zobacz historię edycji)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...