Marcin123 Napisano 29 czerwca 2009 Udostępnij #1 Napisano 29 czerwca 2009 Jak łączyć różne materiały (drewno, kamień, płytki) na podłodze ogrzewanej i nieogrzewanej? Link do komentarza
Eksperci FENIX Polska Napisano 29 czerwca 2009 Udostępnij #2 Napisano 29 czerwca 2009 Układając różne materiały na podłodze ogrzewanej należy zastosować pomiędzy nimi elastyczne dylatacje. Link do komentarza
tukaj Napisano 29 czerwca 2009 Udostępnij #3 Napisano 29 czerwca 2009 Cytat Jak łączyć różne materiały (drewno, kamień, płytki) na podłodze ogrzewanej i nieogrzewanej? Witam,Może moja odpowiedź nie będzie satysfakcjonująca, bo nie znam żadnego systemu spoinowania takich materiałów z wyjątkiem tych znanych i stosowanych. Uważam że nalepsze polączenia są na tak zwany korek. Po lakierowaniu, lub zaolejowaniu ( tak jest u mnie), przybiera on kolor podobny do parkietu i nie rzuca się w oczy - według mnie jest ok!, i taki sposób polecam Tobie . Oto dwie fotki mojego parkietu i oczywiście połączeń z gresem:pozdrawiam:Darek Link do komentarza
Mathir Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 13 grudnia 2009 Przypominam Link do komentarza
Jolka3 Napisano 14 grudnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 14 grudnia 2009 Cytat Przypominam A nie lepiej zrobić całą podłogę z ogrzewaniem? Po co tak udziwniać? Link do komentarza
Mathir Napisano 21 grudnia 2009 Udostępnij #6 Napisano 21 grudnia 2009 Jak ktoś ma taką, a nie inną wizję swoich czterech kątów, to nie można nazywać tego udziwnianiem! Link do komentarza
Super B Napisano 29 grudnia 2009 Udostępnij #7 Napisano 29 grudnia 2009 Cytat Jak ktoś ma taką, a nie inną wizję swoich czterech kątów, to nie można nazywać tego udziwnianiem! Racja!!! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się