nibynicacieszy Napisano 1 czerwca 2009 Udostępnij #1 Napisano 1 czerwca 2009 zamierzam budowac dom w okolicach Łodzi i pouszkuję firmy lub ekipy budowlanej która jest sprawdzona i wie co i jak należy robic. Proszę o pomoc , jakies adresy...telefony...namiary...cokolwiek...z góry serdecznie dziękuję Link do komentarza
szuwar Napisano 6 września 2009 Udostępnij #2 Napisano 6 września 2009 Witam, ja też zabieram się za budowę domu drewnianego pod Wrocławiem-MILICZ DREWNIANY-134 m2 Może ktoś z Was budował albo buduje taki dom..?Czy możecie mi poradzić jakąś firmę budowlaną która postawi dom pod klucz w rozsądnej cenie. Im dłużej spotykam się z różnymi firmami od domów drewnianych tym trudniej jest mi wybrać.szuwar Link do komentarza
kunga12 Napisano 17 czerwca 2010 Udostępnij #3 Napisano 17 czerwca 2010 Wiecie co, nie znam nikogo z tamtych okolic, ale myślę, że warto byłoby w jakimś katalogu firm poszukać, bo takie najlepsze firmy zazwyczaj się w takich miejscach ogłaszają. Można potem wrzucić jakieś zapytanie na forum odnośnie jakiejś konkretnej firmy, chyba prędzej się ktoś odezwie. Link do komentarza
Majster12 Napisano 15 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 15 listopada 2010 Cytat Wiecie co, nie znam nikogo z tamtych okolic, ale myślę, że warto byłoby w jakimś katalogu firm poszukać, bo takie najlepsze firmy zazwyczaj się w takich miejscach ogłaszają. Można potem wrzucić jakieś zapytanie na forum odnośnie jakiejś konkretnej firmy, chyba prędzej się ktoś odezwie. I jakie mieliście oferty ile za m2 ? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się