Pomocnik Napisano 17 kwietnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 17 kwietnia 2009 Chcę założyć kompostownik. Jaki pojemnik zastosować oraz jakie odpady dadzą bogaty w składniki pokarmowe materiał? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrod/porady/6257-chce-zalozyc-kompostownik-jaki-pojemnik-wybrac-oraz-co-kompostowac Link do komentarza
Gość Chajd Napisano 17 kwietnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 17 kwietnia 2009 Fajny artykuł. Osobiści polecam kompostowniki plastikowe.Super wygląda i ładnie kompostuje. Link do komentarza
Gość ogrodniczka Napisano 29 kwietnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 29 kwietnia 2009 Mój plastikowy kompostownik okazał się zbyt mały i kupiłam kompostownik, który mogę w każdej chwili rozbudować. Po za tym jest o wiele ładniejszy. Link do komentarza
Gość edek Napisano 24 sierpnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 24 sierpnia 2014 no właśnie mój kompostownik to dół w ziemi i co roku na wiosnę wybieram pod grzadki, wcześniej wrzucając odpadki , trawę itp , czasami przesypuję trochę ziemią,polewam gnojowicą, tr. wapna, mało , ..i tak co roku . Nie wiem , czy liście z winogron zarażone mączniakiem sie nadają Link do komentarza
Gość Wojtek Napisano 10 lutego 2020 Udostępnij #5 Napisano 10 lutego 2020 Ja na działce używam kompostownika właśnie plastikowego, naprawdę fajna sprawa. Nie miałem nigdy problemu z nim, a kompost jest jak kolega Chajd napisał, ładny. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się