Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Tak. Bardzo dobrze zauważyłeś, że na jeden wkręt. Jadnak na jakimś filmiku na YT zauważyłem, że ktoś podpowiada aby zrobić na jeden wkręt, sprawdzić czy wszystko jest dobrze wyregulowane i później po weryfikacji wkręcić drugi wkręt już tak docelowo Panowie wielkie dzięki rozwiązaliście wszystkie moje problemy jakie miałem na ten moment
-
Rozwiązanie problemu w szóstej minucie na filmiku. Poza tym zauważyłem na zdjęciach, że wieszaki dystansowe są przymocowane do krokwi jednym wkrętem. Bezpieczniej i stabilniej jest to zrobić na dwa wkręty. Drugi wkręt w najwyższy otworek, nie w podłużny
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Serwisant: Nie stosuje się nigdy !!! sprayu do serwisu okuć. Tylko olej !!!!. 30 lat to tłumaczę klientom -
Regularna konserwacja okuć i uszczelek to najprostszy sposób na przedłużenie trwałości okien i drzwi. Jak konserwować elementy stolarki okiennej i drzwiowej (okucia, uszczelki), aby przedłużyć ich trwałość? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/porady/116525-jak-konserwowac-elementy-stolarki-okiennej-i-drzwiowej-okucia-uszczelki-aby-przedluzyc-ich-trwalosc
-
Wielkie dzięki @animus. A kwestia góry? Domyślam się, że też na górze można byłoby jakoś zastosować ten profil skośny V. Jakieś idee?
-
-
Popularne tematy