JustynaM Napisano 31 marca 2009 Udostępnij #1 Napisano 31 marca 2009 Witam,Poszukuję ekipy budowlanej od podstaw do stanu z pokryciem dachu, chcę zacząć w czerwcu. Zainteresowanych proszę o pozostawienie kontaktu. Rekomendacje mile widziane.Pozdrawiam Link do komentarza
marlon1 Napisano 1 kwietnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 1 kwietnia 2009 Cytat Witam,Poszukuję ekipy budowlanej od podstaw do stanu z pokryciem dachu, chcę zacząć w czerwcu. Zainteresowanych proszę o pozostawienie kontaktu. Rekomendacje mile widziane.Pozdrawiam zobacz tu: Adam Penger z Jonkowa tel. 606-192-639 (firma ma nawet stronę internetową ale nie pamiętam linku)obserwuję z ciekawością Wasze tematy na forum: OLSZTYN! ŁĄCZCIE SIĘ! chcę budować w Nikielkowie - załatwiam pozwolenie w StarostwiePozdrawiam wiosennie Link do komentarza
JustynaM Napisano 1 kwietnia 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 1 kwietnia 2009 Cytat zobacz tu: Adam Penger z Jonkowa tel. 606-192-639 (firma ma nawet stronę internetową ale nie pamiętam linku)obserwuję z ciekawością Wasze tematy na forum: OLSZTYN! ŁĄCZCIE SIĘ! chcę budować w Nikielkowie - załatwiam pozwolenie w StarostwiePozdrawiam wiosennie Hej,Dzięki za namiar, na pewno sprawdzę. Powodzenia z formalnościami, aczkolwiek ja tego tak nie odczułam, bo nie musiałam biegać po starostwach. Polecam pracownię PROKOM na Wojska Polskiego do adaptacji projektu, właśnie oni załatwili też sprawy w starostwie. Pozdrawiam i zapraszamy na forum olsztyńskie:) Link do komentarza
marlon1 Napisano 2 kwietnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 2 kwietnia 2009 Cytat Hej,Dzięki za namiar, na pewno sprawdzę. Powodzenia z formalnościami, aczkolwiek ja tego tak nie odczułam, bo nie musiałam biegać po starostwach. Polecam pracownię PROKOM na Wojska Polskiego do adaptacji projektu, właśnie oni załatwili też sprawy w starostwie. Pozdrawiam i zapraszamy na forum olsztyńskie:) "papierki" kończy już biuro architektoniczne - po niedzieli niosą do Starostwa.Forum przeglądam z nieukrywaną ciekawością, gdyż poruszacie tam tematy obecnie mnie mocno interesujące.PS. Marlon to nasz pies.Pozdrawiam pięknie Link do komentarza
Piotr1974 Napisano 27 kwietnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 27 kwietnia 2009 proszę o kontakt 505 999 445-stany surowe- dachy- kominki, piece kaflowe-glazura, terakota Link do komentarza
hydraulik A Napisano 12 maja 2009 Udostępnij #6 Napisano 12 maja 2009 WitamSpecjalizujemy sie w wykonywaniu instalacji c.o, c.w.u , kanalizacji itd Czyli wszystko co jest związane z hydraulika... Jeżeli bedzie Pan/Pani poszukiwać wykonawcy prosimy o kontakt : 609947346 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się