Gość adiqq Napisano 4 lipca 2011 #51 Napisano 4 lipca 2011 mi tam się podoba, ale ja jestem mało wymagający pod tym względem
Mocate Napisano 18 lipca 2011 #52 Napisano 18 lipca 2011 Mnie się bardzo podoba, na pewno będzie bardzo funkcjonalna. Bardzo ładna kolorystycznie, chociaż ja lubię troszkę odcienie, jednak to już kwestia gustu.
nuka1 Napisano 12 września 2011 #53 Napisano 12 września 2011 Mi się bardzo podoba, kolory ładne, spokojne i na pewno się nie znudzą. Nie wiem czy dobrze widzę na zdjęciach, ale nie podoba mi się ta szafka pod umywalką, a właściwie ta przerwa między szafką a umywalką. Nie lepiej to połączyć jak np. tutaj http://www.noclaf.pl/sl35.html?
2hd Napisano 28 września 2011 #54 Napisano 28 września 2011 Ładna kolorystka i myślę że łązienka jest także praktyczna,a przecież o to w głównej mierze chodzi. Bardzo mi się podoba.
kasmar Napisano 3 października 2011 #55 Napisano 3 października 2011 Cytat Jeżeli chodzi jeszcze o te szafy,to faktycznie mało kto o tym pamięta,a przecież tak bardzo przydałby się taki zbiór ręczników i innych rzeczy w łazience. Fajna i praktyczna sprawa. a po co? potrzebne jest to co używasz w łazience często - ręcznik możesz chyba donieść z pokoju w końcu nie zmienia się go codziennie a zagracona łazienka traci swój urok... Sama natomiast łazienka sprawa praktyczne ale gustowne wrażenie. Milego użytkowania
jeanette_v Napisano 31 grudnia 2011 #56 Napisano 31 grudnia 2011 Podoba mi się. Ja będę mieć podobną lecz w kolorystyka z leksza inna: czerń i złoto.
retrofood Napisano 1 stycznia 2012 #57 Napisano 1 stycznia 2012 Cytat Podoba mi się. Ja będę mieć podobną lecz w kolorystyka z leksza inna: czerń i złoto. A jaki masz kolor włosów?
GlazuraStrzelin Napisano 20 stycznia 2012 #58 Napisano 20 stycznia 2012 Nic innego jak kwestia gustu,ale wg mnie całkiem przyjemna i odpowiednio dobrana pod względem kolorystycznym łazienka. Najważniejsze jest to,aby nie uczynić tego miejsca zbyt ciemnym i dać kontrastowe kolory.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się