Skocz do zawartości

Co sądzicie o mojej łazience?

Recommended Posts

Gość adiqq
Napisano
mi tam się podoba, ale ja jestem mało wymagający pod tym względem icon_smile.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Mnie się bardzo podoba, na pewno będzie bardzo funkcjonalna. Bardzo ładna kolorystycznie, chociaż ja lubię troszkę odcienie, jednak to już kwestia gustu.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Mi się bardzo podoba, kolory ładne, spokojne i na pewno się nie znudzą. Nie wiem czy dobrze widzę na zdjęciach, ale nie podoba mi się ta szafka pod umywalką, a właściwie ta przerwa między szafką a umywalką. Nie lepiej to połączyć jak np. tutaj http://www.noclaf.pl/sl35.html?
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Ładna kolorystka i myślę że łązienka jest także praktyczna,a przecież o to w głównej mierze chodzi. Bardzo mi się podoba.
Napisano
Cytat

Jeżeli chodzi jeszcze o te szafy,to faktycznie mało kto o tym pamięta,a przecież tak bardzo przydałby się taki zbiór ręczników i innych rzeczy w łazience. Fajna i praktyczna sprawa.

a po co? potrzebne jest to co używasz w łazience często - ręcznik możesz chyba donieść z pokoju w końcu nie zmienia się go codziennie a zagracona łazienka traci swój urok...

Sama natomiast łazienka sprawa praktyczne ale gustowne wrażenie. Milego użytkowania icon_smile.gif
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...