d-d Napisano 15 marca 2009 Udostępnij #1 Napisano 15 marca 2009 Witam,poszukuję projektanta na terenie Warszawy i okolic (najlepiej Marki, Ząbki, Zielonka, Kobyłka, Wołomin). Chcę zaprojektować dom w stylu tzw. "nowoczesnym" o powierzchni użytkowej ok.170-180 m2 + 2 stanowiska garażowe.Możecie polecić jakiegoś solidnego i taniego projektanta, który będzie mógł wykonać dla mnie taki projekt?Z góry dziękuję za informacjęPozdrawiamD. Link do komentarza
homohome Napisano 16 marca 2009 Udostępnij #2 Napisano 16 marca 2009 WitamJeśli można się samopolecać to zgłaszam zainteresowanie w temacie wykonania projektu domu. Jestem architektem zamieszkałym obecnie w Otwocku, info o mnie na stronie www.homohome.plO kosztach wysłałem na privPozdrawiamGrzegorz Starzak Link do komentarza
Rafal63 Napisano 5 sierpnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 5 sierpnia 2009 Cytat Witam,poszukuję projektanta na terenie Warszawy i okolic (najlepiej Marki, Ząbki, Zielonka, Kobyłka, Wołomin). Chcę zaprojektować dom w stylu tzw. "nowoczesnym" o powierzchni użytkowej ok.170-180 m2 + 2 stanowiska garażowe.Możecie polecić jakiegoś solidnego i taniego projektanta, który będzie mógł wykonać dla mnie taki projekt?Z góry dziękuję za informacjęPozdrawiamD. Witaj. Jesli to jeszcze aktualne, to chetnie zajme sie Twoim projektem.PozdrawiamRafal Szanser By rafal63 at 2009-07-01 Link do komentarza
cegła Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij #4 Napisano 18 kwietnia 2010 I jak się zakończyła sprawa z poszukiwaniem projektanta??? Wybrałeś najlepszego z możliwych? Jeśli tak to może się podzielisz z nami informacjami, jaką firmę/projektanta wybrałeś i czy było warto??Mnie np. bardzo podobają się projekty, które wykonuje firma n-design. ( działają na terenie Warszawy i Krakowa). Projekty piękne, nowoczesne, a koszt zawsze dostosowany do budżetu klienta. Gdybym ja miała kiedyś zatrudniać projektanta prawdopodobnie wybrałabym właśnie tą firmę Link do komentarza
jętka Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij #5 Napisano 18 kwietnia 2010 Cytat I jak się zakończyła sprawa z poszukiwaniem projektanta??? Wybrałeś najlepszego z możliwych? Jeśli tak to może się podzielisz z nami informacjami, jaką firmę/projektanta wybrałeś i czy było warto??Mnie np. bardzo podobają się projekty, które wykonuje firma n-design. ( działają na terenie Warszawy i Krakowa). Projekty piękne, nowoczesne, a koszt zawsze dostosowany do budżetu klienta. Gdybym ja miała kiedyś zatrudniać projektanta prawdopodobnie wybrałabym właśnie tą firmę N-design zajmuje się projektami wnętrz a autor poszukuje projektanta architektury Link do komentarza
GAD Napisano 22 kwietnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 22 kwietnia 2010 Polecam pracownię architektoniczną, która projektowała mi nadbudowę domu z wnętrzami. Jestem bardzo zadowolony! www.tissu.com.pl Link do komentarza
artium Napisano 25 maja 2010 Udostępnij #7 Napisano 25 maja 2010 Witam,Nasza firma zajmuje się projektowaniem wnętrz, wykończeniami wnętrz, budownictwem oraz fotografią dekoracyjną.Oferujemy:- projekty w postaci rysunków oraz wizualizacji 3D- dokumentacje: rozmieszczenie punktów el. Przyłączy wodnych, ew.wyburzeń itp.- dobór materiałów,mebli, kolorystyki, sufity podwieszane- Dekoracje ścienne, fototapety (fotografia art.) dobrane kolorystycznie i tematycznie do wnętrza- indywidualne projekty i wykonanie oświetleń- kosztorys- podświetlane sufity- malowanie pomieszczeń- hydraulika- elektryka- budowa nieruchomości itp.OD FUNDAMENTÓW PRZEZ PROJEKT WNĘTRZ DO WYKOŃCZENIA POD KLUCZ.CENY DOSTOSUJEMY DO BUDŻETUTANIO, SZYBKO, SOLIDNIEZapraszam do współpracyArtiumPrzemysław Szmitkowskitel.668-077-072przemek@artium.plwww.artium.pl Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się