Pomocnik Napisano 6 lutego 2009 #1 Napisano 6 lutego 2009 Hurtownia budowlana: Omega Plus Województwo: kujawsko-pomorskie Miasto: Chełm Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/lubelskie/omega-plus
Gość Dariusz. K. Napisano 6 lutego 2009 #2 Napisano 6 lutego 2009 jestem zadowolony z usług jakie oferuje firma omega plus. posiada bogatą ofertę dobrych jakościowo produktów, obsługa jest kompetentna i fachowa służy poradą oraz cierpliwością. z dostawą nie miałem kłopotów.
Gość Christopher Napisano 11 marca 2009 #3 Napisano 11 marca 2009 Zakupy bezproblemowe, to znaczy miła i fachowa obsługa, dostawy odbywają się bez najmniejszych kłopotów, serdecznie polecam firmę OMEGA PLUS.
Gość sid Napisano 17 sierpnia 2010 #4 Napisano 17 sierpnia 2010 firma zdecydowanie warta polecenia i przejechania więcej tych kilku kilometrów. Obsługa na wysokim poziomie zarówno na dziale sprzedaży jak i z wydaniem towaru na magazynie. Jeżeli chodzi o dostawy odbywają się wręcz błyskawicznie i zawsze można liczyć na pomoc ze strony kierowcy.
Gość Chelmianin Napisano 20 maja 2014 #5 Napisano 20 maja 2014 A ja akurat tam kupiłem kilka rzeczy zostawiając pare tys i pózniej okazało się ze dużo przeplacilem. Dostawa była ok.
Gość Kamil Napisano 3 listopada 2016 #6 Napisano 3 listopada 2016 Nie ma problemu z dostawą ale ceny to mają z kosmosu.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się