Pomocnik Napisano 29 stycznia 2009 Udostępnij #1 Napisano 29 stycznia 2009 Hurtownia budowlana: Irena Targosz, Eryk Targosz Województwo: łódzkie Miasto: Stryszawa Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/irena-targosz-eryk-targosz Link do komentarza
Gość Peterus Napisano 29 stycznia 2009 Udostępnij #2 Napisano 29 stycznia 2009 Przy zakupie u tego sprzedawcy trzeba uważać...oszukuje na ilościach!!!odradzam z czystym sumieniem Link do komentarza
Gość Markus Napisano 12 września 2009 Udostępnij #3 Napisano 12 września 2009 Wybudowałem cały dom z materiałów zakupionych u tego sprzedawcy i nie miałem najmniejszych problemów. Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment, bezpłatny transport, towar dostarczany na telefon. Kolega Peterus chyba z konkurencji :) Link do komentarza
Gość Gość Samoi Napisano 20 czerwca 2017 Udostępnij #4 Napisano 20 czerwca 2017 Fatalna obsługa klienta.Zamówiony towar miał być dostarczony dzień później.Dzwoniąc następnego dnia,powiedziano mi,że towar zostanie dostarczony jeśli będzie więcej zamówień w moim regionie.Jeśli cenisz swój czas i chcesz oszczędzić sobie nerwów omijaj ten skład budowlany szerokim łukiem !!! Serdecznie nie polecam. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się