Skocz do zawartości

Cena pustaka pianowego 590x240x240

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Mam zamiar kupić około 1000 sztuk pustaka pianowego o wymiarach 590x240x240.
Interesuje mnie oferta z podkarpacia - GDZIE MOŻNA NAJTANIEJ ZNALEŹĆ TE PUSTAKI I JAKA BY BYŁA MNIEJ WIĘCEJ CENA I JAK Z DOSTAWĄ.
POZDRAWIAM KUBAHEJNAR
Napisano
Twierdza koło Frysztaka 8,3 zł za sztukę. Podobno podwyżka od 15 stycznia. Dziś tam dzwoniłem bo też jestem zainteresowany. Oto tel (017) 2777402. Transport w tym już jest przynajmniej do mnie (około 15 km) rozładunek 5 zl za paletę.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
w grudniu 2008 przyjaciel pracujący w hyrtowni budowlanej mówił mi ze moze załatwic "24" z prefabetu łagisza po 7,58zł brutto juz z transportem np do czestochowy (przy zamówieniach całoautowych) jesli ktos to czyta a jest zainteresowany niech pisze maila do mnie a ja wtedy postaram sie odnależć nr kom. do niego i przekazać mu a nóż widelec sie dogadacie
Napisano
  Cytat

w grudniu 2008 przyjaciel pracujący w hyrtowni budowlanej mówił mi ze moze załatwic "24" z prefabetu łagisza po 7,58zł brutto juz z transportem np do czestochowy (przy zamówieniach całoautowych) jesli ktos to czyta a jest zainteresowany niech pisze maila do mnie a ja wtedy postaram sie odnależć nr kom. do niego i przekazać mu a nóż widelec sie dogadacie

Rozwiń  

Mam nr kom do tego znajomego do hurtowni 509 148 476 (hurtownia w okolcach łodzi) ale dzwońcie i negocjujcie transport moze

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...