blizniaks2_ Napisano 3 stycznia 2009 Udostępnij #1 Napisano 3 stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie tynku gipsowego wewnętrznego. Mianowicie podejrzewam że w czasie schnięcia tynku zamrzła w nim woda ale on jest jeszcze nie do końca wyschnięty, tynk nie odpadł i nie popękał. A moje pytanie brzmi czy coś może mu się stać i czego mogę oczekiwać dalej? Link do komentarza
TERMINATORsiemianowice Napisano 3 stycznia 2009 Udostępnij #2 Napisano 3 stycznia 2009 Cytat Mam pytanie odnośnie tynku gipsowego wewnętrznego. Mianowicie podejrzewam że w czasie schnięcia tynku zamrzła w nim woda ale on jest jeszcze nie do końca wyschnięty, tynk nie odpadł i nie popękał. A moje pytanie brzmi czy coś może mu się stać i czego mogę oczekiwać dalej? ......no jeżeli nie związał to w okresie ocieplenia odpadnie a najlepszym wypadku popęka taka diagnoza ale zawsze mogę sie mylić Link do komentarza
cesary4 Napisano 3 stycznia 2009 Udostępnij #3 Napisano 3 stycznia 2009 Jezeli nie wyschnal do konca to znaczy ze byla w nim woda. Zamarznieta woda powieksza swoja objetosc, jak pisal Terminator w najlepszym razie popeka. POzdr Link do komentarza
WM 08 Napisano 29 stycznia 2009 Udostępnij #4 Napisano 29 stycznia 2009 A wykonawca tynku nie uprzedził, że dom musi być ogrzewany min. +5 stopni C? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się