Uki Napisano 22 grudnia 2008 Udostępnij #1 Napisano 22 grudnia 2008 Witam wszystkich!!! Przyjmę zlecenia budowlane remontowe we Wrocławiu i okolicach. Dla pierwszych 10 osób podejmujących współpracę z naszą firmą w roku 2009 - rabat 30 %* Odwiedź moją stronę internetową >>>> - zobacz więcej E - MAIL Szukaj oszczędności w nowym roku już teraz!!!Pozdrawiam!!! *(dotyczy cennika firmy Ltt - Bud na prace budowlane i remontowe. Rabat nie dotyczy materiałów i prac wykonywanych razem z materiałem wykonawcy.) Link do komentarza
agata_i_sebastian Napisano 22 grudnia 2008 Udostępnij #2 Napisano 22 grudnia 2008 Witam, Przeglądając Waszą stronę oraz zamieszczony na niej cennik znalazłem ciekawą a nawet bardzo ciekawą pozycję, mianowicie cyt: "Zabezpieczenie elementów przed malowaniem (taśma malarska)" oraz "Zabezpieczenie folią pomieszczeń" Zawsze wydawało mi sie, że to podstawa przy pracy malarza oraz jego obowiązek !!! Czy jeżeli zdecyduję sie na Wasze usługi bez w/w opcji to będę miał wszystko zamalowane: okna, podłogi itd ?? Link do komentarza
TERMINATORsiemianowice Napisano 22 grudnia 2008 Udostępnij #3 Napisano 22 grudnia 2008 Cytat Witam, Przeglądając Waszą stronę oraz zamieszczony na niej cennik znalazłem ciekawą a nawet bardzo ciekawą pozycję, mianowicie cyt: "Zabezpieczenie elementów przed malowaniem (taśma malarska)" oraz "Zabezpieczenie folią pomieszczeń" Zawsze wydawało mi sie, że to podstawa przy pracy malarza oraz jego obowiązek !!! Czy jeżeli zdecyduję sie na Wasze usługi bez w/w opcji to będę miał wszystko zamalowane: okna, podłogi itd ?? gratis dostaniesz >>zamalowane drzwi i podłogi Link do komentarza
agata_i_sebastian Napisano 22 grudnia 2008 Udostępnij #4 Napisano 22 grudnia 2008 kurcze, nie żebym był jakiś czepialski ale... samo hasło reklamowe jak napisał Uki "Szukaj oszczędności w nowym roku już teraz!!! ni jak sie ma do cennika. Link do komentarza
Uki Napisano 25 grudnia 2008 Autor Udostępnij #5 Napisano 25 grudnia 2008 Cytat Witam, Przeglądając Waszą stronę oraz zamieszczony na niej cennik znalazłem ciekawą a nawet bardzo ciekawą pozycję, mianowicie cyt: "Zabezpieczenie elementów przed malowaniem (taśma malarska)" oraz "Zabezpieczenie folią pomieszczeń" Zawsze wydawało mi sie, że to podstawa przy pracy malarza oraz jego obowiązek !!! Czy jeżeli zdecyduję sie na Wasze usługi bez w/w opcji to będę miał wszystko zamalowane: okna, podłogi itd ?? Witam !!!Jeśli chodzi o te prace, to dotyczą one osobnego działu ( przygotowanie pomieszczeń do malowania ). Z reguły powiązane są one z pracami podwykonawczymi prowadzonymi u głównego wykonawcy i dotyczą budownictwa wielorodzinnego lub przemysłowego (czasem może być to mylącym, dlatego przeprowadza się wstępną wycenę - pomaga uniknąć nieporozumień ) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się