szukam wykonawcy projektu instalacji c.o
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
o wy....... @coolibeer jak rozumiem w każdym pokoju jest lodówka/zamrażarka? co prawda ma nie być upałów, ale chciałbym mieć pewnośc, że trunki będą odpowiednio schłodzone...jak nie, to wezmę chociaż kostkarkę
-
Hej, klawałek z kora to odpad którego na chwile uzyłem zeby przedluzyc kontrłate. PIlnowałem zeby usuwac kore z materiału ktory kładlismy. Ale dziekuje za czujnosc. Co do membrany to ona tak jest chwilowo. Docelowo robie pomysł B) https://dachy.info.pl/technika/anatomia-okapu-cz-1-dwa-rozwiazania/ czyli membrana na pas podrynnowy i awarie na elewacje. @animus Wlasnie to jest moje rozwazanie. Chciałem użyć hakó doczołowych bo są łatwiejsze, ale chyba bede musiał uzyc jednak nakrokwiowych i je dogiac tak zeby odopwiednio ustawic To niestety to dodatkopwa praca, dodatkowy materiał i koszty w momencie kiedy kilka wkrętów dzieli mnie od zawieszenia rynny. To mnie martwi, hak uistawiony w najwyzszym mozliwym punkcie tutaj widac ze wyzej nie dam rady @retrofood na przymiarki zabrałem hak od rynien falmingo no i samo ustawienie do rynny
-
Myślę że tak pograją w piłkę. Powoli się kwaterujemy
-
Będzie Wojtek? Bo mieliby co robić z Ignacym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Super, że będziecie- najważniejsze że uda się chociaż na trochę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Haki rynnowe powinny być mocowane do łat, daje się zamiast laty szeroką deskę, robi się w niej rowek na grubość płaskownika haka, haki się przegina tak, żeby rynna miała spadek. Taki montaż jest niedopuszczalny nie będzie wentylacji pod dachowką. Najpierw powinieneś włożyć obróbkę pasa podrynnowego, trzeba zrobić to z blachy koloru rynien, podkłada się go pod tą membranę, a membranę się obcina.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się