demografik Napisano 21 listopada 2008 Udostępnij #1 Napisano 21 listopada 2008 Właśnie zakupiliśmy projekt tego domku!!!Wreszcie zdecydowaliśmy sie po długim czasie.Budujemy pod Łodzią. Zapraszamy wszystkich budujących i właścicieli Emanuelek Kamil i Angelika Link do komentarza
ania-danielx1 Napisano 8 stycznia 2009 Udostępnij #2 Napisano 8 stycznia 2009 my tez sie zastanawiamy sie nad tym projektem Emanueli II mam pytanko czy zmienialiscie cos w tym projekcie i czy macie kosztorys tego domku?? p.s napiszcie jak zaczniecie budowę jestesmy zainteresowani. dziękujemy : Link do komentarza
sylus3 Napisano 25 lutego 2009 Udostępnij #3 Napisano 25 lutego 2009 Od nie dawna jestem szczęśliwą posiadaczką, tego projektu, chociaż widzę, że Emanuella II nie cieszy się zbyt wielkim zainteresowaniem. Jeszcze nie wprowadzałam żadnych zmian do projektu.Sylwia z kujawsko - pomorskiego. Link do komentarza
koziol Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 21 kwietnia 2009 Witam. Jestem ze Strzelec Opolskich chcę budować Emanuelę II dlatego szukam takiego domku w woj. opolskim, śląskim. Proszę o informację : andrzej_xenon@poczta.fm gg:4948640 Link do komentarza
demografik Napisano 19 lutego 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 19 lutego 2011 Jest tu ktoś kto pociagnął temat budowy na dalszy etap? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się