hania_13 Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij #1 Napisano 13 listopada 2008 Witam!Nadal poszukuję solidnej ekipy ze Szczecina lub okolic do wyłożenia paneli, glazury, terakoty. Może ktoś jednak zna kogoś zaufanego, godnego polecenia. Proszę o namiary.Edyta. Link do komentarza
anna27 Napisano 11 stycznia 2009 Udostępnij #2 Napisano 11 stycznia 2009 Witam minelo troche czasu i moje zapytanie czy znalazla pani jakas firme do remontu? Teraz tez jestem na tym etapie wiec moze mi pani kogos polecic? Pozdrawiam Link do komentarza
Lukaszbud Napisano 12 stycznia 2009 Udostępnij #3 Napisano 12 stycznia 2009 Witam . Jestem w stanie podjąc sie zlecenia jezeli zakres prac bylby odpowiednio duzy poniewaz jestesmy firma ze Śląska nr konaktowy : 514112351 Link do komentarza
arbud2 Napisano 14 stycznia 2009 Udostępnij #4 Napisano 14 stycznia 2009 Witam, , jestem zainteresowany Pani zleceniem, proszę o kontakt tel.511917403 Link do komentarza
hania_13 Napisano 28 stycznia 2009 Autor Udostępnij #5 Napisano 28 stycznia 2009 Witam!Ja nadal robię rozeznanie rynku remontowo-budowlanego ,porównuję teraz oferty,mieszkanie odbieram dopiero za 1-1,5 miesiąca, więc jeszcze nikogo nie przetestowałam:). Kilka ofert jest owszem godnych uwagi. Nie wiem czy na tym etapie moja opinia na coś się przyda.Pozdrawiam Link do komentarza
firma_remontowo_budowlana Napisano 28 stycznia 2009 Udostępnij #6 Napisano 28 stycznia 2009 witam nasza firma jest zainteresowana pani ofertą możemy wysłać zdjęcia prac jeśli jest pani zainteresowana proszą o kontakt tel 0632470650 lub e-mail michal_les@wp.p pracą możemy zacząć choćby za parę dni Link do komentarza
buildteam Napisano 30 stycznia 2009 Udostępnij #7 Napisano 30 stycznia 2009 Cytat Witam!Ja nadal robię rozeznanie rynku remontowo-budowlanego ,porównuję teraz oferty,mieszkanie odbieram dopiero za 1-1,5 miesiąca, więc jeszcze nikogo nie przetestowałam:). Kilka ofert jest owszem godnych uwagi. Nie wiem czy na tym etapie moja opinia na coś się przyda.Pozdrawiam Witam, nasza firma także gotowa jest podjąć się zlecenia.buildteam@op.pltel.696 197 835 Link do komentarza
PROFITEMP Usługi budowlane Napisano 27 marca 2009 Udostępnij #8 Napisano 27 marca 2009 Cytat Witam minelo troche czasu i moje zapytanie czy znalazla pani jakas firme do remontu? Teraz tez jestem na tym etapie wiec moze mi pani kogos polecic? Pozdrawiam Nie wiem czy pani oferta jest nadal aktualna, ale jeśli tak to proszę o kontakt. mój nr tel. 517905403 Jestem ze Szczecina i posiadam referencje. Mogę również przesłać zdjęcia wykonanych prac. Pozdrawiam. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się