bruno Napisano 3 września 2008 #1 Napisano 3 września 2008 Witam!Jeśli możecie mi podesłać namiar na dobrego eksperta od budownictwa szkieletowego z terenu Krakowa lub powiatu krakowskiego to będę niezmiernie wdzięczny.Oto mój namiar: parulo@o2.pl Dodam tylko, że mam podejrzenia odnośnie błędów w Sztuce i chciałbym w ten sposób upomnieć wykonawcę.Dziękuje i pozdrawiam,bruno
aga69 Napisano 30 stycznia 2009 #2 Napisano 30 stycznia 2009 Cytat Witam!Jeśli możecie mi podesłać namiar na dobrego eksperta od budownictwa szkieletowego z terenu Krakowa lub powiatu krakowskiego to będę niezmiernie wdzięczny.Oto mój namiar: parulo@o2.pl Dodam tylko, że mam podejrzenia odnośnie błędów w Sztuce i chciałbym w ten sposób upomnieć wykonawcę.Dziękuje i pozdrawiam,bruno Najlepiej wejść na stronę stowarzyszenia dom drewniany i tam dopytać. ul. Klonowa 180-264 Gdańsktel. (58) 301 68 54faks (58) 305 57 22Prezes Zarządu SDDWojciech NitkaEmail :biuro[at]domydrewniane.org Ja w tym roku będę stawiać szkielet z firmą Wojciecha Mętla z Zembrzyc k/ Suchej Beskidzkiej. Stawiał dom moim znajomym i dom się spisuje (6 lat)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się