Skocz do zawartości

Wędzarnia


Wanda

Recommended Posts

A tu jeszcze jedna książeczka (nie tylko o wędzeniu):

Domowe wekowanie, zamrażanie, peklowanie i wędzenie mięs daje gwarancję, że przygotowane przetwory będą bezpieczne dla naszego zdrowia i - smaczne, a przy tym zapasy mogą podreperować rodzinny budżet. Książka zawiera szczegółowe opisy wszystkich czynności i wiele świetnych przepisów, m.in. na suszoną i peklowaną wołowinę, wędzone kiełbasy, wątrobiankę i najróżniejsze rodzaje szynek.

DSC01446.jpg

Link do komentarza
  • 1 miesiąc temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    • Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Utwórz nowe...