Super B Napisano 2 grudnia 2009 Udostępnij #51 Napisano 2 grudnia 2009 Wędzone jest niezdrowe! Link do komentarza
KAROI Napisano 3 grudnia 2009 Udostępnij #52 Napisano 3 grudnia 2009 Cytat Wędzone jest niezdrowe! Rozwiń Ale bardzo smaczne! Bo wszystko co fajne jest niezdrowe, niemoralne, albo tuczące Link do komentarza
Jolka3 Napisano 4 grudnia 2009 Udostępnij #53 Napisano 4 grudnia 2009 Przemyślałam sprawę i... faktycznie Link do komentarza
Jan_13 Napisano 6 grudnia 2009 Udostępnij #54 Napisano 6 grudnia 2009 Lepsze wędzone z wędzarni niż niektóre wędliny "wędzone" sprzedawane w sklepach. Pseudowędzenie jest nanoszone sprayem jak lakier samochodowy. I jest wyjądkowo niezdrowe. Prawdziwe wędzenie z wędzarni to przy tym pikuś. Przepraszam, pan pikuś Link do komentarza
KAROI Napisano 7 grudnia 2009 Udostępnij #55 Napisano 7 grudnia 2009 Cytat Lepsze wędzone z wędzarni niż niektóre wędliny "wędzone" sprzedawane w sklepach. Pseudowędzenie jest nanoszone sprayem jak lakier samochodowy. I jest wyjądkowo niezdrowe. Prawdziwe wędzenie z wędzarni to przy tym pikuś. Przepraszam, pan pikuś Rozwiń Kiedyś najadłem sie takiego fujstwa! Dwa dni mnie mdliło!!! Link do komentarza
Jan_13 Napisano 10 grudnia 2009 Udostępnij #56 Napisano 10 grudnia 2009 Dlatego prawdziwe wędzone jest OK! Link do komentarza
Super B Napisano 11 grudnia 2009 Udostępnij #57 Napisano 11 grudnia 2009 Cytat Dlatego prawdziwe wędzone jest OK! Rozwiń Ale jest niezdrowe, że zauważę po raz wtóry! Link do komentarza
Jan_13 Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij #58 Napisano 13 grudnia 2009 Polecam lekturę:http://www.ksiegarnia.meble.pl/zdrowie_i_w...nek/art370.html Link do komentarza
Mathir Napisano 14 grudnia 2009 Udostępnij #59 Napisano 14 grudnia 2009 Mam wrażenie, że napisano już książki na wszystkie możliwe tematy Link do komentarza
Jan_13 Napisano 15 grudnia 2009 Udostępnij #60 Napisano 15 grudnia 2009 Mathir, nie ma co rozpaczać Lepiej poczytać Link do komentarza
Jolka3 Napisano 18 grudnia 2009 Udostępnij #61 Napisano 18 grudnia 2009 A tu jeszcze jedna książeczka (nie tylko o wędzeniu):Domowe wekowanie, zamrażanie, peklowanie i wędzenie mięs daje gwarancję, że przygotowane przetwory będą bezpieczne dla naszego zdrowia i - smaczne, a przy tym zapasy mogą podreperować rodzinny budżet. Książka zawiera szczegółowe opisy wszystkich czynności i wiele świetnych przepisów, m.in. na suszoną i peklowaną wołowinę, wędzone kiełbasy, wątrobiankę i najróżniejsze rodzaje szynek. Link do komentarza
krzysiek29 Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij #62 Napisano 19 stycznia 2010 prosta wędzarnia z wkładem Link do komentarza
edwl Napisano 21 stycznia 2010 Udostępnij #63 Napisano 21 stycznia 2010 Porażająco proste. A poza tym inspirujące Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się