Skocz do zawartości

Czy zna ktoś z Państwa możliwości lub ograniczenia dotyczące budowy wiat i zadaszeń w przestrzeni publicznej ?

Recommended Posts

Napisano
15 minut temu, LiniaHoryzontu napisał:

I gdzie ich brak jest najbardziej odczuwalny ?

Na cmentarzu. Ile razy tam jestem, to wieje. A schować się nigdzie, chyba, że pod ziemią...

Ale tam jeszcze nie chcę...

Napisano
3 minuty temu, retrofood napisał:

Na cmentarzu. Ile razy tam jestem, to wieje. A schować się nigdzie, chyba, że pod ziemią...

Ale tam jeszcze nie chcę...

Celna odpowiedź i poczucie humoru dopisuje i dobrze. Bo jeśli nawet w takich miejscach brakuje zadaszenia, to znaczy że moje pytanie dotyka naprawdę codziennych potrzeb. I też nie chce się tam chować 😊, chyba że pod parasolką.

Napisano
7 godzin temu, LiniaHoryzontu napisał:

Bo jeśli nawet w takich miejscach brakuje zadaszenia, to znaczy że moje pytanie dotyka naprawdę codziennych potrzeb. 

Tam, gdzie mi kiedyś tego brakowało, czyli w czasach szkolnych, to mi zadaszenia już postawili. Na przystanku, przy boisku, a nawet w zakątku pod bzami (przy skrzyżowaniu, mam na niego teraz widok z okna), gdzie kiedyś ściskałem się z dziewczynami, stoi teraz pergola, jest nawet na czym usiąść. 

Napisano
2 godziny temu, retrofood napisał:

Tam, gdzie mi kiedyś tego brakowało, czyli w czasach szkolnych, to mi zadaszenia już postawili. Na przystanku, przy boisku, a nawet w zakątku pod bzami (przy skrzyżowaniu, mam na niego teraz widok z okna), gdzie kiedyś ściskałem się z dziewczynami, stoi teraz pergola, jest nawet na czym usiąść. 

No proszę — życie pisze najlepsze scenariusze.

Najpierw wiata dla palących (sama nie palę, ale musze przyznać, że wiaty dla palących bywają zaskakująco uniwersalne), potem pergola z widokiem i miejscem do siedzenia. Czyli jednak małe zadaszenia potrafią zmienić więcej, niż się na początku wydaje 😉

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...