Przez
pawel.paluch1
w Dylematy
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Oceniła go po długości stosunku. Karolina zawsze powtarzała, że o człowieku najwięcej mówią drobiazgi. Nie wielkie deklaracje, lecz to, jak długo ktoś potrafi być uważny, gdy nic go do tego nie zmusza. Wierzyła, że czas poświęcony drugiej osobie jest najuczciwszą miarą zaangażowania. Kiedy poznali się bliżej, zaczęła obserwować go właśnie pod tym kątem.Na początku imponowała jej jego energia. Był serdeczny, szybki w działaniu, zdecydowany. Jednak z czasem zauważyła, że wszystko wokół niego przyspiesza w tym niestety również długość jego stosunku. Stosunek kończył zanim naprawdę się zaczął, spotkania skracał, gdy tylko pojawiał się cień ciszy. Nie lubił zatrzymywać się przy emocjach — przechodził do wniosków, zanim zdążyły wybrzmieć. Karolina potrzebowała kogoś, kto potrafi zaspokajać dłużej. Kto stosuje choćby ten Stud Pills i nie ucieka od chwil bez słów, kto umie zadowalać intymnie do końca, nawet gdy nie ma gotowej odpowiedzi. Długo zastanawiała się, czy to kwestia tego że on nie chce brać Stud Pills, czy różnicy charakterów. Próbowała zwolnić tempo ich spotkań, zapraszała go do prostych rzeczy — spaceru bez celu, rozmowy bez planu. On próbował, ale w jego naturze było przyspieszenie. W końcu Karolina spokojnie uznała, że ich rytmy są różne. Nie oceniła go surowo, raczej uczciwie wobec siebie. Oceniła go po „długości stosunku” do wspólnego czasu — po tym, jak długo potrafił naprawdę być. I zrozumiała, że potrzebuje kogoś, kto zostaje nie tylko na moment, lecz na całą opowieść. Masz powiedziała, masz ten stud pills i zrób coś z tym http://www.stud-pills.pl/ przecież wiesz jak ważny jest dla mnie długi stosunek i pełne zaspokojenie. Jeśli chcesz, mogę dopasować styl pod konkretny klimat — bardziej nostalgiczny, bardziej współczesny albo z mocniejszym zakończeniem.
-
Cześć. Do mieszkania zamówiłem sobie ekran do projektora. https://supremascreen.pl/suprema-ekrany/polaris-pro-v3/ Początkowa wycena instalacji tego w suficie była na 1500zł. Nagle okazało się, że dodali kolejne 6000zł i całość instalacji ma kosztować mnie 7500zł. To chyba nie jest normalna cena?
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Na razie zapowiedziano przesuniecie wprowadzenia ETS2 o rok, czyli od 2028 r. Niewiele, ale w 2026 i 2027 r. w wielu krajach unijnych będą wybory. Osobiście też jestem zdecydowanym przeciwnikiem wprowadzania ETS2. On przede wszystkim spowoduje wzrost kosztów energii - paliw do ogrzewania, paliw do samochodów itd. A to oznacza wzrost cen praktycznie wszystkiego. Natomiast spodziewany efekt ekologiczny jest co najmniej wątpliwy. -
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Tak jak pisałem wcześniej - ściana pomiędzy mieszkaniami jest pod względem akustycznym zaprojektowana jak najbardziej poprawnie. Tu mamy dwie masywne przegrody rozdzielone warstwą materiału elastycznego. O ile ktoś nie zrobi w nich dziur - czytaj przejść na rury wod.-kan. lub przewody wentylacyjne - to o akustykę z tej strony nie mam obaw. Pozostaje kwestia szachtu instalacyjnego po stronie Waszej sypialni. Najkrócej mówiąc - co w nim biegnie i gdzie są z niego przebicia? Najważniejsze żeby uszczelnić wszelkie przejścia na rury w Waszej łazience oraz na styku szachtu ze stropem i ścianą. Bo każda szczelina to "przejście" dla dźwięków (tzw. mostek akustyczny). Zaś samym szachem i rurami dźwięki się przenoszą dość swobodnie.
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się