Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

41 minut temu, podczytywacz napisał:

Nie zastosowałeś wkładek do łączenia szyn, które ustalają i stabilizują to połączenie...

Nie sądzę żeby nie dał tych łączników, bo wtedy by była całkowita klapa.

Nawet nie dopuszczam takiej możliwości, dlatego nie wspomniałem o łącznikach, no ale kto wie?.

Nawet gdy są te łączniki występują takie problemy z płynnością przesuwania tych żabek. 

Wiem to z własnego doświadczenia, bo musiałem poprawiać u bratanicy żony jak jej fachura to zamontował. :zalamka:

demo

demo

39 minut temu, podczytywacz napisał:

Nie zastosowałeś wkładek do łączenia szyn, które ustalają i stabilizują to połączenie...

Nawet nie dopuszczam takiej możliwości, dlatego nie wspomniałem o łącznikach, no ale kto wie?.

Nawet gdy są te łączniki występują takie problemy z płynnością przesuwania tych żabek. 

Wiem to z własnego doświadczenia, bo musiałem poprawiać u bratanicy żony jak jej fachura je zamontował. :zalamka:

demo

demo

34 minuty temu, podczytywacz napisał:

Wiem to z własnego doświadczenia, bo musiałem poprawiać u bratanicy żony jak jej fachura je zamontował. :zalamka:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...