panda100 Napisano 6 lutego Udostępnij #1 Napisano 6 lutego Mieszkanie w stanie deweloperskim, początkowo była dylatacja, ale podczas przeróbek hydraulicznych (np. dodanie odpływu liniowego) taśma została wyciągnięta i nie dodana ponownie. Fragment zaznaczony na czerwono został wykuty, a potem ponownie przykryty styropianem i folią. Może to tak zostać, czy coś z tym robić? Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lutego Udostępnij #2 Napisano 6 lutego 1 godzinę temu, panda100 napisał: Mieszkanie w stanie deweloperskim, Ale co to za budynek, z czego, która kondygnacja... Jak nie ma danych, to jak odpowiedzieć? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 6 lutego Udostępnij #3 Napisano 6 lutego 48 minut temu, retrofood napisał: Ale co to za budynek, z czego, która kondygnacja... Jak nie ma danych, to jak odpowiedzieć? Przecież to jest ta sama łazienka, którą pytacz szykuje na wynajem i o której piąty wątek otwiera... Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lutego Udostępnij #4 Napisano 6 lutego Przed chwilą, podczytywacz napisał: Przecież to jest ta sama łazienka, którą pytacz szykuje na wynajem i o której piąty wątek otwiera... No widzisz, nie skojarzyłem. Link do komentarza
panda100 Napisano 7 lutego Autor Udostępnij #5 Napisano 7 lutego Zacząłem zastanawiać się nad 1 rzeczą - w miejscu zaznaczonym na niebiesko będzie pralka. Czy brak dylatacji nie będzie powodował, że hałas podczas jej pracy będzie się bardziej niósł (drgania będą przenoszone na ścianę)? Link do komentarza
podczytywacz Napisano 7 lutego Udostępnij #6 Napisano 7 lutego Kupisz takie coś, podłożysz pod nóżki pralki i będziesz miał cicho... U mnie się sprawdza Jest kilka innych wzorów... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się