rentgen Napisano 14 marca 2008 Udostępnij #1 Napisano 14 marca 2008 Witam !! Czy mógłby mi ktoś polecić dobrą dachówkę ceramiczną z angobą ?? Nie wiem na jaką firmę się zdecydowac - roben, rupp czy jest jeszcze jakaś firma licząca sięna rynku ?? I ile średnio za takądachówkę musze zapłacic ?? ( za m2 lub szt)Dodam że mam w dachu lukarnę o pochyleniu 15 stopni więc to też chyba ogranicza mi wybór.Z góry dziękuje za odpowiedź.rentgen Link do komentarza
edit Napisano 14 marca 2008 Udostępnij #2 Napisano 14 marca 2008 Cytat Witam !! Czy mógłby mi ktoś polecić dobrą dachówkę ceramiczną z angobą ?? Nie wiem na jaką firmę się zdecydowac - roben, rupp czy jest jeszcze jakaś firma licząca sięna rynku ?? I ile średnio za takądachówkę musze zapłacic ?? ( za m2 lub szt)Dodam że mam w dachu lukarnę o pochyleniu 15 stopni więc to też chyba ogranicza mi wybór.Z góry dziękuje za odpowiedź.rentgen znana firma i dobra dachówka :http://www.mb.net.pl/pages/oferta/pokrycia...rmy-koramic.php Link do komentarza
patefon Napisano 19 marca 2008 Udostępnij #3 Napisano 19 marca 2008 Cytat znana firma i dobra dachówka :http://www.mb.net.pl/pages/oferta/pokrycia...rmy-koramic.php I jest tańsza niż inne dachówki w tej samej klasie - np. roben. Link do komentarza
rentgen Napisano 22 marca 2008 Autor Udostępnij #4 Napisano 22 marca 2008 Tylko ja chciałem dachówkę bardzo gładką ( pokrytą chyba glazurą albo jakimś szkłem). jeżdziłęm ostatnio po składach i z Robena supergładka jest tylko czarna a reszta już ma lekko chropowatą powierzchnię. która firma robi bardzo gładkie śliskie dachówki w kolorze cegły ( taki naturalny kolor) ?? Link do komentarza
PEKABET-IMPORT BETONU KOM. Napisano 25 marca 2008 Udostępnij #5 Napisano 25 marca 2008 SPRAWDŹ FIRMĘ TONDACH. CENY SĄ KONKURĘCYJNE I MAJA DUŻĄ GAMĘ KOLORÓW Link do komentarza
chotomowianka Napisano 27 marca 2008 Udostępnij #6 Napisano 27 marca 2008 Cytat Tylko ja chciałem dachówkę bardzo gładką ( pokrytą chyba glazurą albo jakimś szkłem). jeżdziłęm ostatnio po składach i z Robena supergładka jest tylko czarna a reszta już ma lekko chropowatą powierzchnię. która firma robi bardzo gładkie śliskie dachówki w kolorze cegły ( taki naturalny kolor) ?? sprawdź na www.cerabud.com.plto polska firma z Krotoszyna - ostatnio natknęłam sie na nią w "budujemy Dom" nr 1/2 - 2008 . oprócz własnych wyrobów sprzedają też dachówki produkcji JACOBI Tonwerke - zakładkowe glazurowane lub angobowane Link do komentarza
chotomowianka Napisano 27 marca 2008 Udostępnij #7 Napisano 27 marca 2008 Cytat Tylko ja chciałem dachówkę bardzo gładką ( pokrytą chyba glazurą albo jakimś szkłem). jeżdziłęm ostatnio po składach i z Robena supergładka jest tylko czarna a reszta już ma lekko chropowatą powierzchnię. która firma robi bardzo gładkie śliskie dachówki w kolorze cegły ( taki naturalny kolor) ?? to się najpierw dowiedz czym ta dachówka jest pokryta - bo błądzisz po omacku i nie wiesz czego szukać - a wystarczy wpisać w google to czego szukasz i znajdziesz na 100%. powodzenia w szukaniu Link do komentarza
Agatamin Napisano 27 marca 2008 Udostępnij #8 Napisano 27 marca 2008 Cytat która firma robi bardzo gładkie śliskie dachówki w kolorze cegły Śliskie? To kto potem na dach wejdzie gdy będzie to potrzebne? Link do komentarza
lf65 Napisano 30 marca 2008 Udostępnij #9 Napisano 30 marca 2008 czy dachówka z firmy TONDACH jest dobra czy warto kupić bo cena jest porównywalna z brassem robenem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się