Agnieszka Budowlaniec Napisano 14 października 2023 Udostępnij #1 Napisano 14 października 2023 Witam, wieczorem powiesiłam mokre pranie na suszarce, dzisiaj rano patrzę że w miejscu gdzie ona stała 'wybilo' panele... położyłam w tym miejscu książki, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam... Pytanie brzmi czy są jakieś szanse, że wrócą do stanu początkowego bo jestem trochę przerażona... Link do komentarza
retrofood Napisano 14 października 2023 Udostępnij #2 Napisano 14 października 2023 3 godziny temu, Agnieszka Budowlaniec napisał: Pytanie brzmi czy są jakieś szanse, że wrócą do stanu początkowego pewnie, wysusz tylko panele. Książki mogą pomóc, ale później je wysusz, bo zapleśnieją. Link do komentarza
podklucz Napisano 23 października 2024 Udostępnij #3 Napisano 23 października 2024 Dzień dobry, zajmuję się układaniem paneli od dekady. Niestety, rzadko puchnięcie nie ma wpływu na późniejszy wygląd i użytkowanie... ale trzymam kciuki. Jeśli to gdzieś przy ścianie, a panel ułożony równolegle - można wymienić. Pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się