Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

18 minut temu, Robben1624 napisał:

Jeszcze mam pytanie o malowanie bez gładzi, bo jest takie w ofercie. Co to znaczy w praktyce? Ze ścianą będzie chropowata?

Zależy wszystko co ci deweloper zostawił.

Może ogólnie, będą miejsca, w których widać delikatnie wystające grubsze ziarno tynku, lub czasami niewielkie ślady, których nie dało się zeszlifować.

Można malować grubszym wałkiem, grubsza struktura, albo przeszpachlować farbą w  kilku miejscach przed malowaniem, wszystko w rękach fachowca.

Może macie też jakieś pomysły na aneks kuchenny? Montaż blatu i na wymiar aneks to też wysoki wydatek.

Kuchnia z Allegro jest w przystępnej cenie, blaty np. Leroy Merlin zamówić gotowe. 

No i najważniejsze co byście polecili w takim razie na podłogę w łazience.

Ja tylko kładę marmur na podłogę i to gabaryt 120x60, mniejsze nie wchodzą w grę..  

animus

animus

6 minut temu, Robben1624 napisał:

Jeszcze mam pytanie o malowanie bez gładzi, bo jest takie w ofercie. Co to znaczy w praktyce? Ze ścianą będzie chropowata?

Zależy wszystko co ci deweloper zostawił.

Może ogólnie, będą miejsca, w których widać delikatnie wystające grubsze ziarno tynku, lub czasami niewielkie ślady, których nie dało się zeszlifować.

Można malować grubszym wałkiem, grubsza struktura, albo przeszpachlować farbą w  kilku miejscach przed malowaniem, wszystko w rękach fachowca.

12 minut temu, Robben1624 napisał:

Może macie też jakieś pomysły na aneks kuchenny? Montaż blatu i na wymiar aneks to też wysoki wydatek.

Kuchnia z Allegro jest w przystępnej cenie, blaty np. Leroy Merlin zamówić gotowe. 

14 minut temu, Robben1624 napisał:

No i najważniejsze co byście polecili w takim razie na podłogę w łazience.

Ja tylko kładę marmur na podłogę i to gabaryt 120x60 mniejsze nie wchodzą w grę..  

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...