Skocz do zawartości

Historia edycji

BohaterDomu

BohaterDomu

Niestety ale ciężarówki się u mnie złamią tak aby wjechać na posesję bo za wąsko na ulicy i brama zbyt wąska. Samochód straży pożarnej również nie będzie mógł wjechać i gasić ;) No chyba że panowie strażacy rozwiną sobie wąż na ulicy i się przejdą z buta kilka czy kilkanaście metrów, a mają taką możliwość bo węże strażackie są dosyć długie :)

BohaterDomu

BohaterDomu

Niestety ale ciężarówki się u mnie złamią tak aby wjechać na posesję bo za wąsko na ulicy i brama zbyt wąska. Samochód straży pożarnej również nie będzie mógł wjechać i gasić ;) No chyba że panowie strażacy rozwiną sobie wąż na ulicy i się przejdą z buta kilkanaście metrów, a mają taką możliwość bo węże strażackie są dosyć długie :) 

BohaterDomu

BohaterDomu

Niestety ale ciężarówki się u mnie złamią tak aby wjechać na posesję bo za wąsko na ulicy i brama zbyt wąska samochód straży pożarnej również nie będzie mógł wjechać i gasić ;) No chyba że panowie strażacy rozwiną sobie wąż na ulicy i się przejdą z buta kilkanaście metrów, a mają taką możliwość bo węże strażackie są dosyć długie :) 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...