Skocz do zawartości

Historia edycji

Elfir

Elfir

15 minut temu, animus napisał:

Dwie donice wrzosów żywe z donicami po 107zł

Masz koszmarne ceny :o

17 minut temu, retrofood napisał:

Zaznaczam, że to już Ty napisałaś, a nie ja. Coś cienko z Twoim przekonaniem o słuszności, skoro stwierdzenie o guście przyjmujesz (do siebie) jako bezguście. 

Nawet nie masz odwagi cywilnej...

Twoje słowa: "Otóż ja uważam, że skoro zdecydowaliśmy się na kamienny nagrobek (a więc trwały, niezmienny) dla upamiętnienia czyjegoś życia, to bezsensownym jest jego ozdabianie czymś tak nietrwałym jak kwiaty. To mi wyraźnie gryzie się z sobą. Dokładnie tak samo jak wyglądałyby kwiatki do kożucha."

Oczywiście to świadczy o twoim głębokim szacunku do osób, które tak robią i podzielaniu ich gustu.
Bo przecież odpowiadasz we wątku założonym przeze mnie, z wiązankami kwiatowymi, które są przeznaczone na groby i nie mam twoich słów odnosić do siebie?

Nie bardzo wiem o jakiej słuszności ty piszesz, bo ja jakoś nie pisałam, ze właściwą dekoracją jest tylko jeden znicz.

Elfir

Elfir

8 minut temu, animus napisał:

Dwie donice wrzosów żywe z donicami po 107zł

Masz koszmarne ceny :o

11 minut temu, retrofood napisał:

Zaznaczam, że to już Ty napisałaś, a nie ja. Coś cienko z Twoim przekonaniem o słuszności, skoro stwierdzenie o guście przyjmujesz (do siebie) jako bezguście. 

Nawet nie masz odwagi cywilnej...

Twoje słowa: "Otóż ja uważam, że skoro zdecydowaliśmy się na kamienny nagrobek (a więc trwały, niezmienny) dla upamiętnienia czyjegoś życia, to bezsensownym jest jego ozdabianie czymś tak nietrwałym jak kwiaty. To mi wyraźnie gryzie się z sobą. Dokładnie tak samo jak wyglądałyby kwiatki do kożucha."

Oczywiście to świadczy o twoim głębokim szacunku do osób, które tak robią i podzielaniu ich gustu.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...