Skocz do zawartości

Historia edycji

1 godzinę temu, daggulka napisał:

Znam panele ażurowe od dawna :)

To rozwiązanie znaczne ciekawsze od opatrzonych grafik ściennych ;) Bardzo dobrze sprawdzi się też jako zastępstwo tradycyjnych ścian działowych, niepotrzebnie dzielących i zaciemniających wnętrze. Przykładem może być wydzielenie przestrzeni sypialnej w kawalerce, czy wykonanie z takich właśnie paneli balustrady schodów wewnętrznych ;) 

Kiedyś dokładnie zgłębiałam ten temat, poniżej jeszcze kilka inspiracji, które mnie zachwyciły :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

Piękne inspiracje, zwłaszcza te powieszone na ścianie - bardzo oryginalne.

Panele wykorzystane jako ścianki działowe nie zasłaniają światła, a jednocześnie wydzielają przestrzeń. Jako balustrada też świetnie wyglądają.

Z gromadzeniem się kurzu na ich powierzchni chyba nie powinno być kłopotu, wystarczy raz na jakiś czas przetrzeć całość. Sprzątania tyle samo co z innymi elementami wyposażenia.

Ażurowe panele można tez wykorzystać jako drzwi przesuwne.

fot. kobieceinspiracje.pl, allegro

1.jpg

2.jpg

3.jpg

1 godzinę temu, daggulka napisał:

Znam panele ażurowe od dawna :)

To rozwiązanie znaczne ciekawsze od opatrzonych grafik ściennych ;) Bardzo dobrze sprawdzi się też jako zastępstwo tradycyjnych ścian działowych, niepotrzebnie dzielących i zaciemniających wnętrze. Przykładem może być wydzielenie przestrzeni sypialnej w kawalerce, czy wykonanie z takich właśnie paneli balustrady schodów wewnętrznych ;) 

Kiedyś dokładnie zgłębiałam ten temat, poniżej jeszcze kilka inspiracji, które mnie zachwyciły :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

Piękne inspiracje, zwłaszcza te powieszone na ścianie - bardzo oryginalne.

Panele wykorzystane jako ścianki działowe nie zasłaniają światła, a jednocześnie wydzielają przestrzeń. Jako balustrada też świetnie wyglądają.

Z gromadzeniem się kurzu na ich powierzchni chyba nie powinno być kłopotu, wystarczy raz na jakiś czas przetrzeć całość. Sprzątania tyle samo co z innymi elementami wyposażenia.

Ażurowe panele można tez wykorzystać jako drzwi przesuwne.

fot. kobieceinspiracje.pl, allegro

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...