Norman1987 Napisano 20 czerwca 2022 Udostępnij #1 Napisano 20 czerwca 2022 Dzień dobry, Nie mogę jak znaleźć informacji o przywiercaniu okapu (odwrócone T) do płytek. Wszędzie jest mowa o mocowaniu do ściany. Czy okapu nie powinno montować się na płytkach (nieregularna powierzchnia), tylko bezpośrednio do ściany i dopiero docięte płytki dookoła ? Omawiane płytki o okap na foto. Okap będzie trzeba o 3cm przesunąc w lewo, stąd moje pytanie Link do komentarza
retrofood Napisano 20 czerwca 2022 Udostępnij #2 Napisano 20 czerwca 2022 4 minuty temu, Norman1987 napisał: Nie mogę jak znaleźć informacji o przywiercaniu okapu (odwrócone T) do płytek. Wszędzie jest mowa o mocowaniu do ściany. Przecież to wszystko jedno. Do ściany mocujesz przez płytki. Albo bez płytek, jak Ci wygodniej. Czyli płytki traktujesz jak element ściany. Link do komentarza
Norman1987 Napisano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij #3 Napisano 20 czerwca 2022 W teorii wszystko jedno, ale jak wszędzie jest tylko ściana i ściana, to się człowiek zastanawia Link do komentarza
LosBlantos Napisano 21 czerwca 2022 Udostępnij #4 Napisano 21 czerwca 2022 No po to jest napisane wszędzie że do ściany, aby nie było zbędnych pytań gdzie go zamontować ;p Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się