Krystian.remontuje Napisano 20 lutego 2022 Udostępnij #1 Napisano 20 lutego 2022 Witam, po nałożeniu impregnatu na beton dekoracyjny pojawiły się jaśniejsze palmy, z którymi nic nie można zrobić. Czy ktoś orientuje się czym to jest spowodowane? Dodam że impregnat dodawany był w zestawie z betonem. Pozdrawiam Link do komentarza
vlad1431 Napisano 20 lutego 2022 Udostępnij #2 Napisano 20 lutego 2022 Już tu taki temat kiedyś był, ale nie pamiętam jak się to zakończyło. Nie było to za wcześnie pomalowane? Link do komentarza
Krystian.remontuje Napisano 21 lutego 2022 Autor Udostępnij #3 Napisano 21 lutego 2022 Rzeczywiście był temat pewnych plam, ale nie dotyczyło to impregnatu. U mnie ściana odczekała praktycznie 24h, a na stronie producenta było że impregnowac można po 12h. Link do komentarza
vlad1431 Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij #4 Napisano 21 lutego 2022 O czymś takim żeby malować mokry beton nie słyszałem, ale jak widać nie jedno mnie jeszcze zaskoczy. Link do komentarza
RyszardOdbiory Napisano 1 marca 2022 Udostępnij #5 Napisano 1 marca 2022 Wydaje mi się, że za wcześnie pomalowane. Może warto spóbować jeszcze jedną lub dwie warstwy i zginie? Link do komentarza
retrofood Napisano 1 marca 2022 Udostępnij #6 Napisano 1 marca 2022 Dnia 21.02.2022 o 10:31, vlad1431 napisał: O czymś takim żeby malować mokry beton nie słyszałem, ale jak widać nie jedno mnie jeszcze zaskoczy. Może to miały być freski? Link do komentarza
Nikol Napisano 9 marca 2024 Udostępnij #7 Napisano 9 marca 2024 Witam. Świeża sciana z betonu architektonicznego. Pomalowana impregnatem z Atlasu ... ,jedna warstwa . Powstały dziwne zacieki . Od czego mogło to powstać? I czy da się to jakoś zniwelować? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się