2 godziny temu, animus napisał:Prezes czy inny user, potrafi w formie żartu lub niewiedzy umieszczać różne newsy, które mają wywołać goownoburzę we wątku, informacje spreparowane, obraźliwe czasem prawdziwe, ale podane po zbójecku
Oooooooooo, przepraszam uprzejmie, ale nie zgadzam się.
Jakie to spreparowane, obraźliwe czy też broń Boże nieprawdziwe informacje zapodawałem?
Mało że na pewno nie spreparowane, to często bardzo bardzo mocno sprawdzane i uzyskiwane z wiarygodnych źródeł (przeważnie na stronach "gov-u" sprawdzanych)
Więc nieprawda.
CytatPrzesyłane za pośrednictwem społecznościowego portalu, z którego korzystają, tam się posiłkują.
Bzdura.
Wiem że społecznościowe portale nie są otwierane przez osoby które ich nie użytkują, dlatego nigdy nie wklejałem linków otwierających się tylko ich użytkownikom.
CytatJa z jakiś "fezbuków" nie korzystam, moje dzieci też mają wyuczony dystans do tego typu śmietników.
Portal jak portal.
Wczoraj dzięki niemu mój kumpel odnalazł klucze, które zgubił podczas spaceru z psem do paczkomatu.
Cały plik kluczy - do biura, do mieszkania, do garażu.....
Zadzwonił do mnie szczęśliwy i przekonany o sile "fezbuków" i radości z jego posiadania, bo wymienianie iluś tam wkładem w drzwiach byłoby katastrofą.
Sam więc widzisz że zdania mogą być rozbieżne.