34 minuty temu, daggulka napisał:
To nie jest tak do końca, Animus. Idąc Twoim tokiem rozumowania, jeśli nikt nie pisał na wątku o odchudzaniu przez długie miesiące, to redakcja powinna go zamknąć? No nie. Po kilku tygodniach, miesiącach ktoś coś wrzuci i dyskusja się ożywia.
Mylisz pojęcia, w wątku o odchudzaniu nikt nie pisał, bo nie był poruszany ten temat na całym Forum, a tu przeciwnie tematy były poruszane wręcz zażarcie, ale w Twoim wątku prowadzono te dyskusje na co przyzwalałaś.
34 minuty temu, daggulka napisał:Raczej mam podejrzenie, że niewygodne były dla Ciebie te wątki i ciążyła Ci ich moderacja. Czy tak nie było?
Tu się zgodzę.
34 minuty temu, daggulka napisał:Wspomnę również, że sam tam pisałeś, wklejałeś rozmaite linki i tez produkowałeś "błoto"
Tak ale nie w Hyde Parku, tylko w Klubie w dziale "do produkcji błota".
34 minuty temu, daggulka napisał:Stworzono kluby, w których zamknąłeś wątki. Brawo.
Przecież Kluby są cały czas i wpisy może robić, można zakładać nowe tematy i własne Kluby, tylko jest jeden problem, trzeba chcieć.
34 minuty temu, daggulka napisał:I nie jest tak, że nikt tam nic nie pisał od bardzo długiego czasu. Przyznaj. Sama wrzucałam posty nie tak dawno temu.
Co z tego, że coś tam napisałem, jak nikt nawet pewnie tego nie czytał, trwała zażarta dyskusja w konkurencyjnym temacie.
34 minuty temu, daggulka napisał:Po ich kasowaniu totalnie chlew rozlał się na wątek w Hyde Parku, a zaczął się wylewać w momencie wypisania się naczelnego prowodyra Zenka z klubów.
Tak było, czy nie?
Nie, najpierw totalny chlew rozlał się na wątek w Hyde Parku i długi czas trwały w nim zażarte dyskusje a dopiero skasowałem zbędne tematy.
34 minuty temu, daggulka napisał:Uważam za niesłuszne skasowanie wątków w klubach. Zenek i inni, po kolejnych upomnieniach, wróciliby do klubów. Niestety nie ma do czego wracać.
Sami wybraliście tak, teraz rozglądacie się szukając winnego, trzeba spojrzeć w lustro.