Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

37 minut temu, daggulka napisał:

Gdyby dyskusja toczyła się nadal w klubach, na wątku nie byłoby tego, co było. Ale jakiś czas temu skasowałeś wątki w klubach Animus.

I to jest pokłosie.

No niestety ja widzę to inaczej.

Przez to, że dyskusja przeniosła się do wątku Hyde Parku, to usunąłem zbędne tematy, na których już nikt nie pisał od dawna.

Na początku nie tolerowałaś wpisów typowo politycznych w swoim wątku, a jak Czesław i ekipa  wynieśli się Klubów, zabrakło adwersarzy,  to zaczęliście ich atakować w wątku Hyde Parku.

Sama zamieszczałaś tego typu wpisy i powadziłaś zażarte dyskusje,  prześledź swój temat ze 2 miesiące w tył.

Część Waszych kłótni została też wycięta przez Bajbage.

Redakcja prosiła i upominała Was o zaprzestanie produkowania tego błota. 

Niestety nieskutecznie,

Stworzono Wam możliwości, otwierając Kluby, ale użytkownicy forum niestety "jacy są, każdy widzi". 

Teraz precesje? Trzeba dorosnąć i tyle.

:bezradny:

animus

animus

Przed chwilą, daggulka napisał:

Tak, jak mówiłam. Najpierw powypisywali się z klubów i przeniosło się wszystko do wątku w Hyde Park.

Bywało, że dałam się sprowokować i popełniłam jakiś niestosowny wpis podtrzymujący tę goownoburzę :icon_rolleyes:

Niestety krew nie woda :bezradny:

Gdyby dyskusja toczyła się nadal w klubach, na wątku nie byłoby tego, co było. Ale jakiś czas temu skasowałeś wątki w klubach Animus.

I to jest pokłosie.

No niestety ja widzę to inaczej.

Przez to, że dyskusja przeniosła się do wątku Hyde Parku, to usunąłem zbędne tematy, na których już nikt nie pisał od dawna.

Na początku nie tolerowałaś wpisów typowo politycznych w swoim wątku, a jak Czesław i ekipa  wynieśli się Klubów, zabrakło adwersarzy,  to zaczęliście ich atakować w wątku Hyde Parku.

Sama zamieszczałaś tego typu wpisy i powadziłaś zażarte dyskusje,  prześledź swój temat ze 2 miesiące w tył.

Część Waszych kłótni została też wycięta przez Bajbage.

Redakcja prosiła i upominała Was o zaprzestanie produkowania tego błota. 

Niestety nieskutecznie,

Stworzono Wam możliwości, otwierając Kluby, ale użytkownicy forum niestety "jacy są, każdy widzi". 

Teraz precesje? Trzeba dorosnąć i tyle.

:bezradny:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...