Skocz do zawartości

Historia edycji

JacekZbyszek

JacekZbyszek

Tak na prawdę nie wiem o co chodzi z tym deszczem. Ma padać czy nie padać? Bo jak będzie padał murek pewnie zatrzyma na powierzchni wodę która będzie wolniej wsiąkać. Chyba że to niema znaczenia? Wystarczy tak napisać i zakończy moje niesłuszne obawy.

Chyba ze ciągnięcie tego ma cos udowodnić. 

Z tego co sąsiad mówi to będzie skarpa 6 m od mojego płotu jako brzeg stawu. Jestem sceptykiem co do profesjonalnych rozwiązań sąsiada bo ta droga zawsze jest kosztowniejsza. Właśnie z tego powodu chcę zabezpieczyć się sam własnym sumptem od nieprzewidzianych skutków posiadania stawu za płotem.

JacekZbyszek

JacekZbyszek

Tak na prawdę nie wiem o co chodzi z tym deszczem. Ma padać czy nie padać? Bo jak będzie padał murek pewnie zatrzyma na powierzchni wodę która będzie wolniej wsiąkać. Chyba że to niema znaczenia? Wystarczy tak napisać i zakończy moje niesłuszne obawy.

Chyba ze ciągnięcie tego ma cos udowodnić. 

Z tego co sąsiad mówi to będzie skarpa 6 m od mojego płotu jako brzeg stawu. Jestem sceptykiem co do profesjonalnych rozwiązań sasiada bo ta droga zawsze jest kosztowniejsza. Właśnie z tego powodu chcę zabezpieczyć się sam własnym sumptem od nieprzewidzianych skutków posiadania stawu za płotem.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...