podczytywacz Napisano 29 października 2023 Udostępnij #51 Napisano 29 października 2023 Dnia 29.10.2023 o 08:17, demic napisał: Kilka zdjęć po remontach:) Rozwiń No i pięknie! Link do komentarza
animus Napisano 29 października 2023 Udostępnij #52 Napisano 29 października 2023 (edytowany) Dnia 29.10.2023 o 08:17, demic napisał: Kilka zdjęć po remontach:) Rozwiń Na (+) zniknęły mostki termiczne i na długo problemy z dachem. Estetycznie ładna bryła wyszła. Na (-) okap dachowy nieźle teraz zacienia pomieszczenia na pięterku. Edytowano 29 października 2023 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
demic Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij #53 Napisano 30 października 2023 Dnia 29.10.2023 o 21:19, animus napisał: Na (+) zniknęły mostki termiczne i na długo problemy z dachem. Estetycznie ładna bryła wyszła. Na (-) okap dachowy nieźle teraz zacienia pomieszczenia na pięterku. Rozwiń Nie jest tak źle z tym okapem, okna dość duże więc światła sporo. Okap wyszedł 80cm od ściany. Link do komentarza
drzanudz Napisano 2 listopada 2023 Udostępnij #54 Napisano 2 listopada 2023 A w środku dużo się zmieniło? Pisałeś o wybijaniu przejścia w ścianie nośnej. Jak to ogarnąłeś? I czy masz zdjęcia z środka? (Ja niestety prawie nic ze swojego remontu nie obfotografowałem) Link do komentarza
demic Napisano 4 listopada 2023 Autor Udostępnij #55 Napisano 4 listopada 2023 Dnia 2.11.2023 o 21:54, drzanudz napisał: A w środku dużo się zmieniło? Pisałeś o wybijaniu przejścia w ścianie nośnej. Jak to ogarnąłeś? I czy masz zdjęcia z środka? (Ja niestety prawie nic ze swojego remontu nie obfotografowałem) Rozwiń w środku połączyłem kuchnie z salonem ( ścianę nośną podparłem 2 teownikami, skręciłem je razem i zalałem betonem) -dołożyłem okno w kuchni -kosztem części jednego pokoju zrobiłem łazienkę -dołożyłem WC -wejście do domu i innej strony -okno na klatce schodowej -okno w łazience na pietrze -no i garaż Może i dobrze ze nie masz zdjęć to może nie będziesz pamiętał jak było przed remontem. Obecnie przygotowuje się do szpachlowania. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się