Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

1 godzinę temu, daggulka napisał:

Pytanie brzmi — jak to w końcu jest z tą własnością wątków w klubach.

Tak, jak pisze Animus? Że osoba zakładająca klub jest adminem wszystkich wątków w nim otworzonych?

Czyli — otworzyłam klub o ansach i nikt w tym klubie nie może oprócz mnie zakładać nowych tematów i nimi administrować?

Z tą "własnością" ;) to troszkę jeszcze inaczej, założyłaś klub i jesteś jedynie moderatorem w tym klubie, nad tym jest jeszcze Administrator, no wiesz kto,:icon_mrgreen: ten co chlasta.  :takaemotka: 

Teraz uwaga, temat we własnym klubie zakłada tylko moderator, a nowy wątek w tym samym temacie może otworzyć każdy klubowicz, klubowicz jednak wątku otwartego przez niego  nie może moderować, moderuje wszystko moderator lub administrator. 

Można wątek scalić z tematem, przenieść, usunąć itd.

animus

animus

1 godzinę temu, daggulka napisał:

Pytanie brzmi — jak to w końcu jest z tą własnością wątków w klubach.

Tak, jak pisze Animus? Że osoba zakładająca klub jest adminem wszystkich wątków w nim otworzonych?

Czyli — otworzyłam klub o ansach i nikt w tym klubie nie może oprócz mnie zakładać nowych tematów i nimi administrować?

Z tą "własnością" ;) to troszkę jeszcze inaczej, założyłaś klub i jesteś jedynie moderatorem w tym klubie, nad tym jest jeszcze Administrator, no wiesz kto,:icon_mrgreen: ten co chlasta.  :takaemotka: 

Teraz uwaga, temat w klubie zakłada tylko moderator, a nowy wątek w tym samym temacie może otworzyć każdy klubowicz, klubowicz jednak wątku otwartego przez niego  nie może moderować, moderuje wszystko moderator lub administrator. 

Może wątek scalić z tematem, przenieść, usunąć itd.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...